cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček iz paketa ob rojstvu?

clock-img

03.09.2004, 13:16

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Pozdravljene!:)
Zanima me ali se je katera odločila za komplet, ki vsebuje otroški voziček? Ne vem točno za kateri paket gre, ampak vem, da eden vsebuje voziček. Ali ga katera ima, kakšen je in kako je zadovoljna z njim? Ali je primeren tudi za zimo?
Hvala za odgovore!

clock-img

03.09.2004, 13:38

clock-img

Anonimen

:((:((Po lastnih izkušnjah ti ga odsvetujem,smo uzeli ta paket z vozičkom:((:((:((:((razočaranje na celi črti:((pretežak za manvrirat,spravit v avto,v dvoje smo se psihično pripravljale tako da nas je minilo oditi na sprehod,težak za na pločnik pridet.No to je naša izkušnja sedaj se morate sami odločiti,aja pa še to ko je bil že večji in se premikal je butnil v nezaščitene železne dele vozička in biloje polno modric:(:((

clock-img

03.09.2004, 13:53

clock-img

Anonimen

Moja prijateljica ga je vzela in je jezna kot:hudicek: , se mi zdi, da je najbolje denar pobasat in potem kupiš stvari, ki so ti všeč, za denar dobiš recimo čist kvalitetno marelo (Peg Perego), dokupiš lupinici, kijo potem uporabljaš kot avtosedež into je to!:zmeden::zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem