cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček hauckRoadster Duo

clock-img

10.08.2007, 22:19

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Živijo! Mene pa zanima, če je katera že imela ali ima hauckov voziček za dvojčke?
Kako ste kaj zadovoljne z njim?

clock-img

10.08.2007, 23:42

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Mi ga imamo, sama sem kar zadovoljna z njim, čeprav je kar težak sploh, ko ga "rineš" v kakšen klanec. user posted image

clock-img

14.08.2007, 11:26

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Živijo LIDJOČKA! Praviš, da imate takšen voziček. Kje si ga pa kupila in koliko si dala zanj? Kako pa se kaj obnese na sprehodu in v trgovini, mimo blagajne?

clock-img

14.08.2007, 13:55

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Pozdravljena!

Kupili smo ga v Avstriji in mislim, da je bil okoli 300 Eur. Zame je kot sem že napisala malo pretežak, saj ima mislim okoli 17 kg, ker živimo na takem koncu ga moram precej v klanec "porivat", kar pa mi včasih z dvema, ne prav lahkima otrokoma kar precej težko.
Drugače je kar lepo vodljiv, ker ima vrtljivi sprednji kolesi, ker pa če tega ne bi imel bi pa res še roke na njem pustil user posted image .
V trgovinah je pa tako, nekje prideš, nekje pač ne. Npr. v Cityparku mimo blagajne ne moreš, medtem ko v Mercator centru lahko, po malih trgovinah pa žal ne vem, ker nimam tovrstnih izkušenj. Čeprav se spomnim, ko sem imela prvo hčerko, sem imela tudi en robusten Hauckov voziček, ki ravno tako ni prišel mimo blagajne user posted image .
No, upam da sem ti kaj pomagala, drugače pa me lahko tudi na ZS kontaktiraš.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem