writing-img

voziček Hartan ZXII-itak spet

clock-img

29.08.2007, 06:37

clock-img

speli

pencil-img

164

Hojla,
Vem, da vam je tema že mal zoprna, ampak iščem pa iščem po starih temah pa nikjer ne najdem dveh podatkov.
Teže tega vozička. Kje jih poleg v mozirju prodajajo.
Ali se obnese?
Sicer sem bila do nedavnega prepričana, da si bom kupila dva pramette vozička Peg perego in sponke za spet ampak se mi zdi res široka kombinacija.
Mimo grede ali se Hartan ZXII lepo zloži v avto in glede na izkušnje ali bi šel v piccasoja?
Hvala lepa za odgovore..
Š.Š.

clock-img

29.08.2007, 10:31

clock-img

zirafa76

pencil-img

811

Speli, Hartan lahko vidis tudi v Avstriji, v trgovini Baby1One, ce bos kaj hodila tam...Celovec ali Dunaj...Itak se ti splaca malo po Avstriji pogledat za druge stvari, vozicki so pa naceloma drazji.
Baje so jih imeli tudi v Rutarju, imajo jih tudi v KIKI( ne vem ce je z SLo), pa nekdo je rekel, da naj bi bili nekje v BTC...

Ampak, najbolje se ti splaca, da jih sama pogledas, se zapeljes z avtom tja, ter vidis v zivo.Pa bos najboljse vedela ce ti odgovarja ali ne..Saj ves, ljudje imamo razlicne okuse in predstave o tem kaj hocemo......user posted image user posted image Men je ful fajni..

Srecno...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

clock-img

29.08.2007, 10:52

clock-img

speli

pencil-img

164

hvala žirafa, sem pa klicala ravno zjutrej teto v Mozirje sva se vse zmenile..baje teh vozičkov v SLO ni nikjer drugje, tako da se je dobrohotno ponudla da ga clo pripelje pokazat v Lj....
Drugač pa mi je rkela da je dobavni rok 6 tednov, tako da ga bom naročila nekje oktobra..
všeč mi je rjavo bež...kake barve ga maš ti..
baje pa tehta 16kg...glede na to, da sem imela od tamale voz Graco, ki je imel 14 kg ta nima ničuser posted image

clock-img

29.08.2007, 14:26

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

a kakšne kontaktne informacije o tej štacuni v mozirju imaš?
pa slika,ker jaz tudi kupujem voziček? 

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

29.08.2007, 14:46

clock-img

speli

pencil-img

164

pojdi na comfortbaby.com, tam dobiš telefonske, slikice pa so na hartan.de....zwilinge al pa nekaj podobnega.

clock-img

30.08.2007, 12:12

clock-img

trinityslo

pencil-img

56

Mi imamo Hartana ion smo ful zadovolni. Gre dlih skozi vsa vrata, pa v avto (v karavana brez problema). Pa zalo lepo je vodljiv. Sem mela enkrat energa drugega za poskusno pa sem mislila da celo tono rinem, ne pa sam 2 malcka. Smo pa ga ieml cez zimo in poleti in se obnese v vseh situacijah. Ker smo bli septemberski smo vzeli kombinirane vreče in je blo super. V Mozirjah so pa blazno prijazni, tak da se splača jit tja z avto in ti bodo pokazal vozek, pa prosi jih ce lahko poskusis ga dat v prtlazbnik.

clock-img

30.08.2007, 12:22

clock-img

piškamiška

pencil-img

215

Tudi midva sva že bila na ogledu Hartana v Mozirju. Tam nama je prijazna gospa vse lepo razložila in pokazala in  lahko sva preizkusila voziček (tudi za v avto).

clock-img

31.08.2007, 14:58

clock-img

banja

pencil-img

32

Živjo!

Tudi mi imamo Hartana ZXII in smo ga tudi kupili v Mozirju, saj je bil tam cenejši kot v Rutarju, kjer pa so imeli samo star model. Tudi mi smo ful zadovoljni z njim, se ga zelo lepo vozi.

clock-img

02.09.2007, 12:43

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Mi smo novi uporabniki ZXII in je super vodljiv. Prej smo imeli hauckov mini star in smo ga težje vozili. zadnjič smo tudi preiskusili vrečo za dež (je priložena). Mi smo vsi ful zadovoljni!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem