cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček EASY WALKER- izkušnje????

clock-img

04.08.2009, 18:34

clock-img

antonija3

pencil-img

55

Zdravo dvojneuser posted image !
Danes sem v pikapolonici prvič videla voziček easy walker za dvojčke. zdel se mi je ful dober- lahek, lahko vodljiv, lahko zložljiv. sama oblika me sicer ni najbolj prepričala, ampak ima dejansko toliko ostalih prednosti, da...
ali ima mogoče katera od vas izkušnje s tem vozičkom? kakšne so? se ga splača kupit? cenovno ni tak ugoden- cca 700EUR user posted image

clock-img

13.08.2009, 11:23

clock-img

antonija3

pencil-img

55

Hej dojne user posted image !
a res nima nobena nobenih info o tem vozu? v trgovini so mi ga ful hvalili, pa tud meni se je zdel zelo vodljiv, lahek...fajni...
no, če ma kera kako izkušnjo lepo prosim za info! 

clock-img

17.10.2009, 20:26

clock-img

jtim

pencil-img

6

jaz imam tak voziček, in ga trenutno prodajam  (barva aqua), ker se nočeta več voziti + pričakujemo novega člana, tako da kupujemo nov enojen voziček.
o vozičku le najboljše...izredno lahek, lahko vodljiv, pralen, zloži se v eni potezi - na pol, vse dele lahko snameš in opereš v pralnem stroju, napihljive gume, primeren za VSE terene...skratka super voziček!
edina "slabost" ki jo vidim je ta, da se športnega dela ne da obrniti proti tebi, vendar so ostale karakteritike tako dobre, da noben drug voziček ne odtehta.
Prodajam za pol cene.

clock-img

16.07.2011, 19:22

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

Živjo, obujam tole temo in sicer me zanima , če je imela katera ta vozek tudi za 2 otročka z malo starostno razliko? Se obnese?
Kako ste pa sicer zadovoljne uporabnice?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem