cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vorwerk

clock-img

07.07.2015, 13:42

clock-img

lejla969

pencil-img

363

Odlocam se za nakup Vorwerk sesalca. Zanimajo me izkusnje in ce ima kaksna ze nova modela, kaksna je razlika z vk 135 ali vk 136? Na bolhi ta dva modela kar ugodno prodajajo.

< Sporočilo je popravil lejla969 -- 7.7.2015 13:45:46 >

clock-img

01.09.2015, 14:32

clock-img

rujanja

pencil-img

12

mi ga imamo in je super..sem pa vzela novega in seveda vse priključke, kar je kar velik denarni zalogaj, a ni mi žal. Imam ga kot metlo, za sesanje, za čiščenje preprog..v glavnem res zlata vreden, Ljudje ga imajo tudi po 20 let in še kar dela kot urca.
Kar pa ae modelov tiče mislim da ni večjih razlik, a vsakič klaj novega dodajo in ekola nov tip in model. Priključki naj bi šli na vse modele.

clock-img

01.09.2015, 15:10

clock-img

PupaOdA

pencil-img

167

Če ga vzameš ti ne bo žal. Zeeeelooo fajn stepalna krtača za preproge, oblazinjeno pohištvo, jogi in tudi avtomobilske sedeže. Metla je pa itak vsakodnevno v uporabi :)
Edino kar ni najbolj funkcionalno je omelo za pajčevine, malo težko postane za dvigovat cel sesalnik.
Sicer pa ga mama ima že 15 let in ga ne zamenja za nič drugega. Odličen nakup.

clock-img

21.01.2016, 16:02

clock-img

sax8er

pencil-img

3

Ja moje mnenje pri temle sesalcu pa je, če gre za sesanje itisonov, nekih plastičnih talnih oblog bi že bil ok, ne spustim pa ga več na svoje volnene še manj pa svilene preproge.
zakaj? ker jih vsakič po malo uničuje, je pregrob sesalec in dejansko z krtačenjem trga volnena vlakna in rese s tepiha. Ni najboljša rešitev za - kot rečeno - volnene preproge.
Slabe izkušnje

clock-img

12.04.2016, 10:38

clock-img

Azaleje

pencil-img

7

Pozdravljeni,

se opravičujem ker si bom sposodila ta naslov.
Moja mami bi kupila sesalec vorwerk, mislim da se bolj zanima za najnovejši model..torej samo metlo-sesalec (tepihov nima, tako da take krtače ne potrebje).
Mogoče kdo ve kakšne so kaj cene in ugodnosti? Predstavitve na domu noče, ker ji gre to pošteno na živce, hoče samo konkretne podatke brez ovinkov :=)
Hvala za odgovore...

Zabavno in uporabno za odrasle in otroke
www.funky.si
www.mupino.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem