cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

volja adsl

clock-img

04.08.2006, 13:55

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Živjo!

Ker imam poln kufer navadne modemske povezave prek telefona in njenega počasnega delanja, sem se odločila, da naročim adsl. Nekako bolj všeč mi je operater volja kot pa siol. Ostali ne pridejo v poštev. Ča bi imela možnost bi se odločila za T-2 pa sem predaleč od mesta.

No pa me zanima, če ima katera adsl prek volje. Kakšne so vaše izkušnje z njimi. Mene je zanimal voljadsl paket, kar sem danes dobila za izpolnit pogodbo in malo berem, da lahko vzamem voljadsl plus paket, kjer lahko skenslam telekom in imam tudi telefonsko naročnino prek njih s tem da številko obdržim. Cena je pa jurja dražja od navadnega adsl paketa. Ne vem, a se odločim za to al ne. Kaj pravite ve? Mogoče sem jih tudi narobe razumela.. kaj pa vem. Ko pa vse tako zakomplicirajo, da še izobraženi ljudje na razumemo, kaj šele tisti z nižjo izobrazbo...

Lepa hvala za vaše izkušnje, predloge... Dulči


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem