writing-img

vodni dan kar enkrat vmes?

clock-img

27.11.2005, 21:01

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Zanima me, kaj se oz. bi se zgodilo, ce bi naredila vodni dan kar enkrat vmes, npr. 13 dan al pa 20 dan? A je nujno, da je samo 29. dan? Ker jst bi ga kar kdaj vmes, skodval mi ne bi nc, zdrzala bi marbit tud, ampak, zdaj me pa zanima, a bi se poj moja dieta zmedla in "skocila" nazaj?
Po moji logiki se to ne bi smelo nardit, kvecjemu bi moralo bit boljs. Ali je katera izmed vas ravnala tako?

Pa se to, ali lahko jem svezo zelenjavo na OH dan? Prebrala sem, da pri beljakovinah in skrobu lahko pri kosilu pojes tudi neomenejeno kolicino sveže zelenjave, zvecer pa pol manj,kako pa je pri OH? A je takrat lohk samo kksno zelenjavna omakca al pa na pizzi?

No, da se "pohvalim", danes je moj 3. dan hehe, torej mi jutri sledi sadni dan. A za zajtr 2 komada sadja, pa za malico 2,. kosilo 2 in vecerjo 2? Glavn da je sadje razlicno?

Tnx za odgovore, lp

clock-img

27.11.2005, 21:04

clock-img

Anonimen

Svežo zečlenjavo lahko na katerikoli dan. Bodni dan kar vmes se mi ne zdi ametno, ker dieta je pač izdela  tako kot je, z namenonm seveda. Po moje bi bila potem prtveč lačna in bi težo sledila napre. Tudi sam os tremi vodnimi dnevi se da lepo shujšat. Ja, na sadni dan pa na dve uri sadje oz. zečenjavo šopaš. TO je to.

Srečno.

clock-img

27.11.2005, 21:13

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

A na sadni dan sigurno lahko jem zelenjavo? Ni panike zarad kilaze? Poj bi blo to cist odlicno, skleda solate pa je. A naenkrat pa 2 kosa sadja in 4-krat na dan?

Pa se nekaj, kk je z vodo? Jst jo sicer plohk spijem fullll, sam tam nekje sem brala, da 2 uri po obroku ne, pa pri oH sem brala, da po vecerji ne vode...Jst bi se pa ravn zvrecer mal nalivala z vodico, ker ne smem grickat pred tv hehe.

Al bina, ti si tud hujsala ane? kok si shujsala? Jst sploh ne vem, sem kar mal skepticna, rada bi shujsala sej 10 kil , pa me je strah, da nau slo dol. A se lahko zeklenjave nazrem cist vsak dan? Ker sem najbolj snedena na solate. Pa ce lohk to jem oz. basem, poj bom zdrzala.

clock-img

27.11.2005, 21:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2005, 11:21

clock-img

Anonimen

Ja, pil naj res ne bi 10 minut prej, pa mislim da dve uri po obroku. Ker se s tem redči kislina, ki razgrajuje  hrano v želodcu. Ampak vsega se pa tudi ne držat 100-odstotno, bi bila prehuda. Tako da jaz pijem, sicer pazim, da res ne vsakič čisto takoj, pa mi gredo kile lepo dol.
Zelenjavo se pa lahko je vsak dan, tudi na sadni.

clock-img

28.11.2005, 15:27

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

No, jst mam dans sadni dan, pa sem jedla zjutrej 2 x jabolko pa solato za kosilo. Nisem nic lacna, mi kofetki mal pozivijo meni hehe. Ce sem dans ze jedla jabolka, jih ne smem vec?
Splisni, lahko poves, kateri dan diete si in koliko ti je slo dol?

clock-img

28.11.2005, 16:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mirna lahko še enkrat sadje ješ. Fora je v tem, da isti obrok ne zaužiješ dveh različnih sadij.

Mislm da je Spliš že čez 90 dni če se ne motm, ampak ona še kr fura naprej user posted image Je pa mislm da shujšala že za cca 13 kg.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem