cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vodna telovadba

clock-img

30.08.2004, 08:23

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Živjo!

A se slučajno kateri sanja kdaj se začne vodna telovadba na DIF-u oz. če ima katera kakšno kotaktno tel. številko? Na Bledu se začne namreč šele oktobra.

LP Lunca

clock-img

30.08.2004, 13:37

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Tudi na DIF-u so nam junija rekli, da bo najbrž šele oktobra. Številko sem pa založila na žalost...
LP, Pikca

clock-img

31.08.2004, 18:30

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Lunca 1 moj možek gre jutri na faks pa bo pogledal pa povprašal. Jaz imam tudi namen iti, mogoče nebi bilo slabo če bi se Kranjčanke recimo zmenle pa bi skupi hodile. Da se ne bo vsaka posebej vozila.
Ti sporočim ko kaj izvem
Žiža

clock-img

01.09.2004, 09:21

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Žiža živjo!

Sem dobila odgovor na drugem forumu. Menda se začne šele 3. petek oktobra. Poklicala sem telefonsko št. (041) 825251 (Andreja). Do konca septembra je treba poslat SMS za katero skupino si (14.30 ali 15.30), če bo premajhna skupina bo ob 15.00. Vprašala sem jo če je to zame že prepozno (rok 30.11), pa je rekla da ženske hodijo do 2 tednov pred rokom. Voda je menda neoporečna. Mogoče pa nam bo uspelo priti 2 ali 3x. Res bi se lahko zmenile. A te zanima, če bi bilo na Bledu. Menda se začne tudi oktobra. Upam pa da že na začetku meseca.

Lp Lunca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem