cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voda

clock-img

06.08.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Ojla punce
Moj mali bo star 3 mesece se polno dojiva in nikol mu nism dajala vode kadar pa sem mu jo je vse zbruhal.A je to normalno vedno kadar mu jo dam pa je to par kaplc on vse zbruha .Sploh mu je ne bom več dajala.Tud patronazna mi je rekla da če se doji da načeloma ne rabim vode ali čaja dajat.Sam to me skrbi ker je vedno tko po vodi ali čaju.

clock-img

06.08.2008, 09:49

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mu že ne paše. Če se dojita polno, ne rabi nobene dodatne tekočine, saj se s prednjim mlekom najprej odžeja. Kar pusti vodo zaenkrat še pri miru.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

06.08.2008, 10:22

clock-img

annie

pencil-img

1049

Očitno mu res ne ustreza. Sicer pa je moje mnenje, da če ga polno dojiš ne rabi nobene druge tekočine. Jaz sem mu šele z uvajanjem GH pri 6m začela dodajat tekočino-vodo.

clock-img

06.08.2008, 10:27

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, če se polno dojita tako ne rabi druge tekočine- sploh če jo zbruha.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

06.08.2008, 20:27

clock-img

leni5

pencil-img

476

Moja ima 3 mesece in tudi zavrača čaj in vodo. Vsake toliko ji ponudim, silim pa je ne, jo raje pogosteje dojim!

clock-img

07.08.2008, 14:51

clock-img

Zanica

pencil-img

537

jaz sem mojo tudi polno dojila in edino poleti je dobila par žličk vode.  A moja tašča " kaj ji ne dajaš vode? otrok mora vsak dan po par žličk vode da hitreje pregovori!!"user posted image

clock-img

07.08.2008, 20:53

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

No, zdaj sem pa malo pomirjena. Namreč jaz tudi polno dojim (4 mesece  star) in mu ne dajem nobene vode ali čaja (no včasih ko je res zelo vroče po žlički nekaj kapljic, ampak to je zanemarljivo malo). Izhajam iz tiste trditve, da polno dojeni otroci ne potrebujejo dodatne tekočine.
Vendar pa vidim, da večina mamic svoje otroke naliva z vodo in me potem začudeno gledajo, če jaz  nimam nobene vode s sabo (npr. na igralih...). Potem pa še moja mami stalno najeda da je revež žejen, tako da sem včasih že kar podvomila, ali je res OK, da mu ne dajem vode ali čaja.  Vendar pa sem tako "gor spravila" tudi prvega sina in čisto nič mu ni manjkalo. Tako da vztrajam pri tem.  Zdaj, ko vidim da nisem edina s takim mišljenjem mi je kar malo odleglo.
LP  

clock-img

07.08.2008, 21:10

clock-img

madasa

pencil-img

287

tudi  jaz sem moji user posted image  pri 3,5 mesecih večkrat po žlički ponudila vodo. Seveda je bila cela vesela a kaj ko je potem vse ven pljunila, tako da je imela vedno vse mokro pod brado in body. Sem poskusila večkrat potem sem pa odnehala, ker je bilo vedno isto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem