cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voda..

clock-img

28.01.2008, 20:21

clock-img

lea23

pencil-img

517

v 4 mesecih po porodu sem izgubila vse kg ki sem jih med nosečnostjo pridobila.. z dolgimi sprehodi z vozičkom, nočno nesprečnostjo, in z 10 minutk orbitreka na dan user posted image  
zdej odkar uvajamo gosto prehrano, sem se pa opazila da v času kosila, zajtrka in večerje pojem veliko več kot učasih. in sem začela uvajat tole.. tik pred zajtrkom, kosilom in večerjo spijem 3dl vode. pred vsakim obrokom. in posledično za kosilo pojem manj user posted image  in ko spijem vodo sploh več ne čutim lakote, pa tudi ne paše mi veliko pojest ker imam trebuh poln vode.
tako.. da probajte še ve user posted image  men se zdi da deluje v primeru ko bi radi pojedli veliko več kot pa potrebujemo user posted image

clock-img

28.01.2008, 20:23

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz tudi vedno bred obrokom pijem vodo odkkar sem bila pred leti na 90d dieti. Mi je kar ostalo v navadi.

clock-img

28.01.2008, 20:36

clock-img

goa

pencil-img

225

Bomo poskusili :)

_____________________________

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

clock-img

28.01.2008, 22:55

clock-img

daysi

pencil-img

249

Jaz sem tudi v času dojenja izgubila kar lepo število kilogramov. Ko pa smo uvajali gosto hrano, sem si velikokrat rekla kar "biološki smetnjak", saj sem nevede velikokrat pojedla vse za malim. Vodo sem začela piti v večjih količinah zelo počasi. Pripravila sem si dva litra vode v vrč in jo pila vedno, ko sem vstopila v kuhinjo. Ko sem šla ven sem poleg stekleničke za malo vzela še sama eno pollitersko  stekleničko vode. Pomembno je, da ne vnašaš prevelikih količin vode na enkraa, kajti to ti bo še bolj razširilo želodec in boš še bolj lačna. Veš pa kaj temu sledi.

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

29.01.2008, 22:50

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Na Japonskem je navada, da pijejo vodo takoj zjutraj, ko se zbudijo. Tudi znanstveni testi so dokazali prednosti te tehnike. Zdravljenje z vodo daje rezultate za »stare« in resne bolezni kot tudi za »nove« moderne bolezni – priznano je kot 100%-no uspešno za zdravljenje naslednjih bolezni: glavobol, bolečine v telesu, srčni sistem, artritis, hitro utripanje srca, epilepsija, maščobe v krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolezni ledvic in uroloških organov, bruhanje, gastritis, diareja, hemeroidi, diabetes, zapeka, vse bolezni oči, bolezen maternice, rak in menstrualni problemi, bolezni ušes, grla in nosa.

METODA:

1.       Takoj ko se zjutraj prebudite, preden operete zobe, popijte 4 x 160 ml kozarcev vode (640 ml)
2.       Operite zobe in ustno votlino in ne jejte niti ne pijte nič naslednjih 45 minut.
3.       Po 45 minutah smete normalno jesti in piti.
4.       Po 15 min. (kolikor je trajal vaš zajtrk/kosilo/večerja) ne jejte niti ne pijte nič naslednje 2 uri.
5.       Starejši ali bolni ljudje, ki ne bodo mogli spiti 4 kozarce vode takoj na začetku (dokler se ne privadijo), lahko pričnejo tako, da spijejo naenkrat toliko kolikor morejo, a potem vsak dan povečujejo količino vode, tako da doesežejo te 4 kozarce vode.
6.       Ta metoda bo ozdravila bolezni, medtem ko bodo zdravi uživali še večje zdravje.

KOLIKO DNI JE POTREBNO ZA IZBOLJŠANJE NASLEDNJIH BOLEZNI:

1.       visok krvni pritisk – 30 dni
2.       gastritis – 10 dni
3.       diabetes – 30 dni
4.       zapeka – 10 dni
5.       rak – 180 dni
6.       tuberkoloza – 90 dni
7.       tisti, ki imajo artritis, lahko to metodo zdravljenja izvajajo samo 3 dni v prvem tednu, od drugega tedna naprej pa dnevno

To zdravljenje nima stranskih učinkov, razen pogostega uriniranja.

Dobro bi bilo, da imamo to navado za dnevno prakso tekom celega življenja, a ne samo dokler zdravimo bolezen. Pijte vodo in  ostanite aktivni.
V tem je smisel. Kitajci in Japonci pijejo vroč čaj med jedjo…….ne hladno vodo. Mogoče je čas, da osvojimo njihove navade pitja (toplo po malih požirkih) med jedjo.

Ta članek je koristen za tiste, ki radi popijejo hladno vodo.
Lepo je popiti kakšno hladno pijačo po obroku, ampak hladna voda bo skupaj zlepila maščobe, katere ste pred tem užili – te vam bo upočasnilo prebavo. Kadar takšne sestavine reagirajo s kislino, se zlomijo čreva in jih apsorbirajo hitreje kot gosto hrano. To bo razbrazdalo čreva (poškodovalo črevesne resice) in kaj hitro povzročilo debelost in pripeljalo do raka. Zato je boljše piti toplo juho ali toplo vodo po obroku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem