cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vožnja v avtu

clock-img

15.09.2004, 00:52

clock-img

m_m

pencil-img

1417

sem v 9t in me zanima če sem še lahko pripeta z "varnostnim" pasom. Baje se da kupit neka stvar za pas ki ga uporabljajo nosečnice. Ali katera kaj ve o tem,
Hvala

clock-img

15.09.2004, 08:09

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ojla!

Pri devetih tednih sploh še ne bi smel biti problem. Jaz sem noseča 29 tednov, pa se še vedno normalno pripenjam. drugače pa se kupi poseben nosečniški pas (menda ga imajo v Arielu). Si ga čisto ne predstavljam, ampak naj bi sedel na njem in se pripel med nogami.

Lp Lunca

clock-img

15.09.2004, 11:31

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Ti se kar lepo pripasaj. Jaz sem se do konca nosecnosti.
LP, Tina

clock-img

15.09.2004, 12:59

clock-img

urši*

pencil-img

1037

js mam na pasu eno tako klipsno, da je pas mal bolj ohlapen, da me ne drži! sam to mam itak že od prej ker mi gre ful na živce, če me neki drži! to se pa mislim da, kupi na vsaki benciski!!
lp

clock-img

15.09.2004, 14:47

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Ej punce hvala za odgovore. Sej ne, da paničarim, sam me tak napihuje, da že težko sedim normalno. Kaj šele da čutim tisti pas v bližini trebuha.

Za ono "bremzo" ki jo daš na pas sem že slišla, ampak tisto je sam za to, da si ne pomečkaš obleke. Ko je buši malo večji pa lahko zdručka :duda:, če na hitro zabremzaš.

clock-img

15.09.2004, 15:23

clock-img

malika

pencil-img

3199

Ko zraste trebušček imaš potem pas pod trebuhom in ne ovira in niti ne moti. Odvisno od dneva.

clock-img

19.09.2004, 08:37

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Jst sm v 37. tednu pa se še vedno pripenjam, je bolj problem kako naj udobo sedim za volanom :). Mi je pa stric, ki vozi rešilca (in tudi nek policaj) rekel, naj se ne pripenjam. Ne vem, sm tako navajen, da kr ne morm bit odpeta, le včasih, če ravno tako nanese. Verjamem, da te zdele moti, men se zdi, da je na začetku vse moteče, s časom se boš navadila, če pa ne, pa jst za ta dodatek ne vem tko da ti nisem nič pomagala, le svoje izkušnje opisala.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem