cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vožnja s kolesom

clock-img

09.04.2006, 08:16

clock-img

maja&m

pencil-img

646

Ne vem,če spada  sem,pa vseeno me zanima,kdaj ste svoje otročke začele prevažati s kolesom (zadaj v sedežu)? Koliko naj bi bila primerna starost?

Sončkov dan

Maja

clock-img

09.04.2006, 08:53

clock-img

Anonimen

Mi bomo sedaj steri 9 mesecev in se vozimo v sedežu spredaj.
Mu je zelo všeč.

clock-img

09.04.2006, 09:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ta večji je bil star ca 1 leto, ta manjši pa je star 15 mesecev-smo sedaj začeli. drugače pa niti ne vem, če dobiš tako majhno čeladouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

09.04.2006, 09:48

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi2 sva malega dala na kolo pri 10-ih mesecih. Ampak so v tej starosti vožnje fuuuull krakotrajne, ker mali hitro zaspijo na kolesu!
Čelado sva mu kupila v Hervisu, najmanjšo. Obseg je mislim da cca 46centi. Sicer pa se kupijo tudi čelade, ki se dajo zadaj, na temenu, regulirati. Čelade imajo ugodne v Inter Sportu in v BC pa v Pikapolonici.

clock-img

09.04.2006, 11:58

clock-img

Anonimen

mi smo našo dal pri ene 10. mescih, sem ji pa kupila sedež k ma 5 točkovno in ne samo 3 točkovno zapenjanje. mel so jih v interšortu. čelado tko mejhno smo pa lani najdli samo v interšparu v citiju. letos ji j eže premejhna..saj čez kapo??!! :)

clock-img

09.04.2006, 12:28

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Se tično ne spomnim,mislim pa da nekje okrog enega leta.

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

09.04.2006, 20:58

clock-img

tins

pencil-img

385

Smo stari 11 mesecev in smo že začeli.
V BC smo kupili soliden stolček za odzadaj z nastavljivim naklonom, če bo mala kdaj zadremala.
In res je nujna tudi čelada- mi smo kupili naši Metovo za dobrih 6 tisočakov; najmanjša velikost, ki obstaja je od 46 do 52 cm. Kupili smo jo v trgovini s kolesi in kolesarsko opremo.
LP

< Sporočilo je popravil tins -- 9.4.2006 21:00:14 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem