cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vneto žrelo in dojenje

clock-img

06.11.2005, 14:36

clock-img

Maša

pencil-img

348

pozdravljene....včeraj me je cel dan praskalo po grlu...hitro sem skuhala čajček pa grgrala žajbel pa v lekarni so mi dali panthol tablete....danes sem upala na bolje vendar je veliko slabše....grlo peče ko ne vem kaj,še jezik me boli...ne vem ali je začetek kake angine..upam da ne...skrbi pa me za mojo dojenčico=4,5mesečnico. Saj jo danes bol mož po rokicah nosi, dojim jo z zaščitno maskouser posted image , ampak bacili so vseeno prisotni.Ali menite da je velika verejtnost da se okuži ali je zaradi polnega dojenja dovolj odporna!?

Kako hudo mi je ko ne moreva čeblati skupaj user posted image

Hvala za kakršenkoli nasvet 

clock-img

06.11.2005, 15:57

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Tudi mi smo dali to skoz user posted image

Starejši sin je iz vrtca prinesel v hišo virozo, vsi smo imeli vročino, kašelj, vneto grlo, ...  Z možem sva oba nosila maske, Jana pa smo nekako prepričali, da ne sme bit v istem prostoru kot Lea. In nam je uspelo user posted image   Lea edina v družini ni zbolela (pa še nedonošenček je in naj bi bila dosti bolj občutljiva).

Moj predlog: lepo nosi masko, da ne pihaš bacilov direktno v user posted image , pa vse prostore čimvečkrat prezrači. Držim pesti, da ostane mala zdrava!

LP

clock-img

06.11.2005, 16:18

clock-img

Anonimen

Inhaliraj kamilice. Meni edino to pomaga. Kar se pa bacilov tiče, je pa itak tukaj prisotna inkubacijska doba vsaj parih dni, tko, da nošenje maske ne verjem, da kaj pomaga. No, moje mnenje. Po mojih iskušnjah, se dojenček nikoli ne naleze od mamice (če doji), ampak prej od očija, če ravno tako smrka.
Samo še tole: pitje žajblja zavira nastanek mleka.

Želim ti čimprejšnje okrevanje user posted image

clock-img

07.11.2005, 13:18

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Nisi edina s to težavo, s to razliko, da jaz danes že kašljam gnojne kepe, tako, da bo kmalu bolje. Upam, da se ta mali ne bo nalezel, sicer pa pravijo, da s tem, ko ga dojim avtomatsko pridobiva odpornost in protitelesa, ki nastajajo v meni. Upam da to drži, drugače bo joj.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem