cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vnetje ušes

clock-img

22.03.2007, 15:45

clock-img

Vesna

pencil-img

499

moj val ima prvič vnetje ušes,upam da tudi zadnjič.kako smo to fasali ne vem.od ponedeljka ko smo šli k zdravniku nisva šla nič ven.ker je začel tudi grdo kašljat.jemljemo antibiotik.zanima me koliko časa moram bit doma brez ven it?
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

clock-img

22.03.2007, 20:29

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Če nima vročine gresta lahko ven.Pa nosek faj čistit.

clock-img

22.03.2007, 21:02

clock-img

eya

pencil-img

4615

Se strinjam s SILVO, kak dan po tistem, ko mine vročina, gresta lahko ven.

Do vnetja ušes baje pride zaradi prej zabasanega noska, ki ga je zato treba preventivno vedno čistit.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

12.06.2015, 22:52

clock-img

d151

pencil-img

4

Mi vnetje usesk resujemo s polhovim oljem ali polhovo mastjo..nekaj kaplic polhove masti kanes na cajno zlicko, nato z vzigalnikom zlicko-olje pogrejes..preveris ali ni morda prevroce in olje kanes v bolece uho..nato polozis dlan na usesek, da se olje lepo stece v uho..najbolje, da se poleg otroka stars uleze za nekaj minut, saj je dobro, da otrok po moznosti zaspi..ko se zbudi, bolecina praviloma splahni oziroma popolnoma izgine.

Polhovo olje (mast) se dobi v specializirani trgovini www.glis-glis.com

clock-img

13.06.2015, 11:57

clock-img

respect

pencil-img

272

Ste tečne z temi reklamami.Pa tema je stara že .

clock-img

19.06.2015, 11:53

clock-img

FENIKSI

pencil-img

1

POLHOVO OLJE, KI PA JE ABSOLUTNO FENOMENALNO TUDI ZA ATOPIČNI DERMATISTIS. 5 LETNA HČI IMELA ODTEGNITVENI SINDROM ZARADI VASIĆEVE KREME. SAMO TO JO JE REŠILO. HVALA NARAVI ZA TO DARILO. UPORABITE GA TUDI ZA PLENIČNE IZPUŠČAJE, ALI PA GA PRIMEŠAJTE V SVOJE NEGOVALNE KREME ZA VEČERNO NEGO, BOSTE VIDELE KAKO PERFEKTNO DELUJE

clock-img

19.06.2015, 12:41

clock-img

verci

pencil-img

35

pozdravljeni, mi smo tudi ze imeli vnetje usesk...bili smo na antibiotiku ,drugace proti bolecinam calpol...
No to se nam je v kratkem kar 2 x ponovilo zdravnica svetovala samo kapljice operil in redno veckrat dnevno ciscenje noska ...kapljice pa ene 3x dnevno. in ja super uspelo brez antibiotika ...

clock-img

20.06.2015, 18:52

clock-img

scar5000

pencil-img

1

Osebno polhovo olje uporabljam, ko imam bolecine v usesu. Hitro in ucinkovito odpravi bolecine in nekaj casa (kaksen mesec) potem uho ne boli. Prav neverjetno kako zelo preprosta rešitev za bolečine v ušesu, saj preden tega nisem vedel, sem imel veliko neprijetnosti oz slabih izkušenj, saj se le "gasil požar" (tablete proti bolečinam, gretje ušesa s toplimi "obhladki, antibiotiki,...).

clock-img

21.06.2015, 10:47

clock-img

respect

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: scar5000

Osebno polhovo olje uporabljam, ko imam bolecine v usesu. Hitro in ucinkovito odpravi bolecine in nekaj casa (kaksen mesec) potem uho ne boli. Prav neverjetno kako zelo preprosta rešitev za bolečine v ušesu, saj preden tega nisem vedel, sem imel veliko neprijetnosti oz slabih izkušenj, saj se le "gasil požar" (tablete proti bolečinam, gretje ušesa s toplimi "obhladki, antibiotiki,...).

Waw in samo zato,da deliš z nami si se prijavil/a sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj vse nekateri naredijo za prodajo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem