cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vneta ušesa ...vnovič,zopet in znova...

clock-img

14.06.2016, 14:14

clock-img

shaban

pencil-img

28

Lepo prosim za nasvet...naš 8 mesečni fantek ima že v deveto vneto uho..ceplen proti pnevmokoku ni,ker za cepivo moraš biti zdrav,kar on seveda ni...kaj naj storimo...vaše izkušnje...vsakič je bil na antibiotikih...
hvala za odg...

clock-img

14.06.2016, 17:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sedaj bo lepše vreme in bo lahko cepljen..ni pa to zagotovilo..
sin je od novembra pa do marca oz aprila ko je bil cepljen-prej ni mogel biti zaradi bolezni, imel 11x vnetje ušes..ko smo cepili, ga je
dobil maja potem pa kot bi odrezal..

hčerka je imela kljub cepljenju na 1,5m vnetja, ki jih je sicer prebolela stoje..brez vročine, super razpoložena, ješča..
zdej pri 3,5 letih pa se je tudi - TRKAM nehalo oz se ne spomnim kdaj ga je imela nazadnje

potrpljenje pa bo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

20.06.2016, 13:48

clock-img

majalina

pencil-img

398

A si poskusila z eteričnimi olji? Jaz mojima za ušesom namažem preventivno olje čajevca, kurativno pa bazilike in pomaga...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem