cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vneta dojka

clock-img

10.09.2006, 12:46

clock-img

veritas

pencil-img

25

Pozdravljene!

Že dva dni imam problem z vneto dojko (zastoj mlečne žleze). Vročine nimam, le predel prsi me boli. Probala sem masirati, pa vroča voda, z zeljem obkladki, malega tudi probam nonstop dojit na tej dojki.
Kaj mi še svetujete, da bi to čimprej odpravila?

Hvala in lep pozdrav

clock-img

10.09.2006, 13:43

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Najbolje je če imaš pumpico ker prsi od stiskanja zelo bolijo.Drugače pa večkrat pod vodo(tuširanje) in stiskanje,stiskanje.Tam kjer je zatrdlina stiskaj proti bradavici koliko le gre.Jaz sem dvakrat skoraj dobila mastitis a sem stiskala kar naprej da sem se zmazala.Jaz sem si dala na rdeči predel mrzel obhladek čeprav pravijo da s tem izgubiš mleko.Brez skrbi lahko probaš tudi to a ne preveč.Res pa je da topla voda odpira žleze a kaj  če ne blaži bolečine(sej meni ni).Otoka čim večkrat pristavi k prsi.Upam da problem najhitreje mine.user posted image

clock-img

10.09.2006, 18:55

clock-img

veritas

pencil-img

25

Hvala za nasvet - bom probala.

clock-img

10.09.2006, 19:26

clock-img

Stefka

pencil-img

359

Pojdi v lekarno in kupi Lokohepan (meni so ga dali že v porodnišnici), z njim čim večkrat krožno masiraj dojko. Ne boš verjela kako hitro in zanesljivo pomaga pri zamašeni mlečni žlezi, čeprav je to sicer mazilo za krčne žile. Pazi samo, da ne pride na bradavico.

clock-img

15.09.2006, 15:17

clock-img

veritas

pencil-img

25

HI,
Kupila sem si tudi to mazilo in po vztrajnem masiranju in dojenju se mi je pozdravilo. Hvala bogu, ker je drugače res zoprna bolečina.

Hvala in lpuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem