writing-img

vmesni obroki pri NS

clock-img

28.04.2008, 16:37

clock-img

gaja27

pencil-img

72

Punce, jaz se približno držim jedilnika za gestacijski diabetes, a sem kar lačna, moram priznat. Kruh včasih spustim, zato me zanima, ali lahko med npr. kosilom in malico pojem kako hruško, jabolko?
Kaj mislite?

clock-img

28.04.2008, 16:41

clock-img

jagodica

pencil-img

21

Seveda lahko,jst sem se tud ubadala s to zadevo.Lačna nonstop,pojedla ful jabolk,tako,da mi še danes ne teknejo.
Saj veš,večkrat po malem,pa zdravo.Jst sem shujšala 3 kg med nosečnostjo.

clock-img

28.04.2008, 19:27

clock-img

gaja27

pencil-img

72

Super.
Kako je pa kaj s pravo kavo in umetnimi sladili? Im am nizek pritisk in bi blo treba kako kavico popit user posted image

clock-img

28.04.2008, 21:23

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Namesto umetnega sladila za sladkanje raje uporabi fruktozo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

06.05.2008, 10:38

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Vem, da je že stara tema, pa vseeno.. ko sem bila na Polikliniki in sem vprašala, če lahko mam še vmesne obroke med določenimi (kakšno jabolko), so mi rekli, da bolje, da ne, ker potem menda te meritve sladkorja niso točne. Jaz sem tudi včasih lačna, to pa verjetno zato, ker na enkrat ne morem pojesti toliko, kot so mi določili... raje bi razporedila na še več obrokov, vendar se kar držim tega, kar so mi povedali.

Imejte se lepo!

clock-img

06.05.2008, 22:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Delno se strinjam z Nataan.
Predvsem je odvisno, kakšno dieto imaš. Jaz nisem imela točno predpisane, ker sem do 1.kontrole sama lepo uravnala sladkor tako da sem med obroki tudi kakšno sadje pojedla ali košček kruha. Če pa imaš točno predpisano, pa jaz ne bi dodajala hrane.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem