cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vloga za znižano plačilo vrtca-kje oddati

clock-img

12.10.2011, 10:18

clock-img

a982

pencil-img

73

ojla,
nekaj sem zasledila, da naj bi se vloga za znižano plačilo sedaj po nove oddajala na CSD in ne več na občino kot do sedaj pa po novem naj bi bilo 9 razredov. Ali katera kaj v o tem, ali sem dobila samo napačno info? Hvala lp

clock-img

12.10.2011, 10:22

clock-img

benika

pencil-img

7793

Nova vloga se bo oddajala v mesecu decembru na CSD.

clock-img

12.10.2011, 11:24

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

mogoče katera ve

ali je potrebno oddat novo vlogo če se spremeni št. družinskih članov al se gre samo tja povedat spremembo?

kam grem v tem primeru na občino ( kar smo do zdaj oddajali) ali na CSD?

clock-img

12.10.2011, 11:29

clock-img

petea

pencil-img

5336

josephine27,
ker se ti bo najverjetneje spremenil plačilni razred, je smiselno sporočiti in to čimprej, da ti upoštevajo pri naslednjem mesecu (če smatraš, da se ti finančno splača).
V tvojem primeru še vedno po starem sistemu - torej v vrtec ali na občino, verjetno pa je dovolj, da jim samo napišeš dopis v dveh vrsticah, da vas je od tega in tega datuma več družinskih članov.
In potem boš čez nekaj tednov seveda morala za naslednje leto kljub vsemu oddati vlogo po novem sistemu.

clock-img

12.10.2011, 12:49

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

Najnovejša info je, da naj bi se vse aktivnosti okrog prenosa te funkcije iz Občin na CSD-je prestavile za 6 mesecev: torej na 1.7.2011.

To še zdaj ni potrjeno, je pa predlog in kolikor poznam vse skupaj, bo res tako, ker stvari še zdaleč niso usklajene in dorečene.

Tako da mislim, da se bodo vloge še naprej oddajale na občini.

clock-img

12.10.2011, 12:57

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

mogoče katera ve

ali je potrebno oddat novo vlogo če se spremeni št. družinskih članov al se gre samo tja povedat spremembo?

kam grem v tem primeru na občino ( kar smo do zdaj oddajali) ali na CSD?

če se ne motim si iz Go občine??
Ko rodiš greš z RL na občino v 3 nadstropje levo, dol do.... pa tudi se ne morem spomnit kako se jim reče, no,.. v glavnem mislim da so druga vrata levo, malo pred stanovanjskim skladom

clock-img

12.10.2011, 12:59

clock-img

enea

pencil-img

2440

ja danes sem klicala na csd, oz pri nas še na občino, kjer smo do sedaj oddajali vloge, ker jaz sem jo prejšnji teden poslala po pošti, in so mi rekli tako da gre vse na csd, zato moja vloga še ni brezpredmetna, ker ne vedo kaj bi z njo, vsekakor pa, po 1.12.2011 se bo oddajalo nove vloge za leto 2012

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem