cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vloga za znižano plačilo

clock-img

23.04.2011, 21:40

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

Zdravo, mene pa zanima tole: dobili smo odgovor, da je naša bejba s 1. septembrom sprejeta v vrtec - Maribor. user posted image user posted image

Zdaj pa imam problem, ker ne vem, na katero občino damo vlogo za znižano plačilo vrtca - na občino, v kateri sva prijavljeni jaz in moja bejba, ali na občino, v kateri bo obiskovala vrtec (v tej isti občini sicer v resnici živimo - MB, a midve nisva tukaj prijavljeni). V mb občini je prijavljen partner, zaradi česar je verjetno sploh dobila mesto. Smo družina, živimo skupaj, a nismo prijavljeni na istem naslovu. Nisem prijavljena kot mati samohranilka, ne prejemam preživnine ..., ker to dejansko nisem.

Hm..., a sem razumljivo postavila vprašanje? user posted image

Hvala za pomoč že vnaprej. user posted image

< Sporočilo je popravil pupa_b -- 23.4.2011 21:41:42 >

clock-img

26.04.2011, 08:59

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Kaj si napisala na vlogo pod otrokovo stalno prebivališče? Mariborsko ali tujo občino?
Če si napisala Mariborsko oddaš lahko vlogo v vrtcu če pa si napisala tujo občino pa oddaš na svoji občini.
Je pa tudi res da v Mariboru letos ni blo neke panike okrog vpisa in se mi zdi da so kar vsi otroci bili sprejeti v želene vrtce. Ni bilo tako hudo kot lansko ali predlansko leto.

clock-img

27.04.2011, 20:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.04.2011, 20:25

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

A pol so kake razlike med občinami? Mislim, a vse razporedijo v enak razred - pač v katerega te uvrstijo? Al je v čem sploh razlika? user posted image

Hvala!

clock-img

27.04.2011, 20:33

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Razlika je, da je cena  visja, ce si iz druge obcine kot Maribor.

clock-img

27.04.2011, 20:36

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko..

user posted image

clock-img

27.04.2011, 20:43

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

user posted image

Hvala, Sacherca! Koristni podatki.
user posted image
A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš?

Hvala

clock-img

28.04.2011, 08:51

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

user posted image

Hvala, Sacherca! Koristni podatki.
user posted image
A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš?

Hvala

Ne rabi minit leto dni, samo ko imaš potrdilo da je stalno prijavljen v Mariboru, poveš v svoji "stari" občini in pošljejo vse podatke na Mariborso občino in dobiš odločbo z Mariborske občine.

clock-img

28.04.2011, 09:11

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb user posted image

clock-img

28.04.2011, 12:37

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

Hm..., torej ne igra vloge, če prijavim samo otroka na njegovem, torej mariborskem naslovu?user posted image Mah, pol pa itak brezveze. Jaz se pa ne bom prijavila tukaj. user posted image

Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb user posted image

clock-img

09.07.2011, 15:51

clock-img

pupa_b

pencil-img

166

Tako, drage moje, vrtec v mb občini smo dobili, vlogo za znižano plačilo vrtca so nam tudi obdelali, v razred smo uvrščeni, zdaj pa me zanima DEJANSKA CENA ZA PRVO STAROROSTNO OBDOBJE V MARIBORSKI OBČINI ZA LETO 2011 OZ. TA, KI VELJA ZA OTROKE, VPISANE SEPTEMBRA 2011.

Pomoč? user posted image

user posted image

Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem