cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vlažilo

clock-img

06.08.2006, 11:45

clock-img

kenik

pencil-img

13

katero vlazilno sredstvo uporabljate ali pa ste ga kdaj uporabili,in je bil na vodni osnovi.Ali pomeni, če je na vodni osnovi ,da ni nevaren za zensko luliko?

clock-img

06.08.2006, 17:03

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ti lubrikanti MORAJO biti na vodni osnovi. Največjo izbiro pa imaš v kakšnem sex shopu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

06.08.2006, 19:44

clock-img

Anonimen

Najboljši lubrikant je pa še vedno dobra predigra - in poznavanje dejstva, da ima ženska poleg trikotnika med nogami še kakih par dodatnih erogenih con user posted image

Drugače pa dobiš durexov lubrikant tudi v šparu!

clock-img

06.08.2006, 20:21

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Jaz uporabljam Durexov lubrikant, ki je na vodni osnovi- pa ne pri sexu, nimam kakih težav s tem, ampak za vstavljanje tamponov. Lubrikanti so narejeni za svoj namen in ne bi smeli biti zato škodljivi, lahko se pa kot pri vsaki stvari pojavi alergična reakcija, logično. Če pri spolnem odnosu uporabljaš kondome, mora biti lubrikant na vodni osnovi, drugače je uporabno tudi kakšno nevtralno olje, npr. mandljevo. Drugače pa- pot pod noge pa v sex shop po kakšnega aromatiziranega user posted image , še bolje pa malo tipa v roke vzet, da ne bo treba uporabljat dodatnega maziva user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

clock-img

07.08.2006, 13:13

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: kenik
če je na vodni osnovi

Če je na vodni osnovi pomeni, da ni agresiven za kondom. Torej vodna osnova je samo zaradi preventive, da ne povzroči pok kondoma.

clock-img

18.08.2006, 13:17

clock-img

1108

pencil-img

18

Predlagam ti Viaree liquid, ki ga kupiš v lekarni ali Sanolaborju. Kremica je namenjena za vlaženje nožnice in zagotavljam ti da 100% deluje. Namažeš se zunaj x, potrebna je samo ena ali dve kapljici, kar je VELIKA prednost pred navadnim lubrikantom, saj je popolnoma neopazna, ima pa velik učinek! Počakaš 10 minut in igra se lahko začne. Jaz sem jo začela uporabljati po porodu, pa ti povem da jo še danes uporabljam, saj je občutek bolj prijeten! Poskusi! Obilo spolnih užitkov user posted image

clock-img

18.08.2006, 13:23

clock-img

katarinca

pencil-img

8

Ja, se strinjam, viaree je super izbira, pa še nobenih hormonov ne vsebuje.user posted image  Poiskusi, ne bo ti žal...!

Kati

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem