cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vitaminski dodatki

clock-img

16.07.2007, 21:58

clock-img

meryy

pencil-img

98

kaj lahko nosečnica vse jemlje kar se tiče vitaminskih dodatkov? šumeče tablete omega 3 tablete...ne vem kaj a je to prepovedano ali ne?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.7.2007 5:47:24 >

clock-img

17.07.2007, 15:11

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Jaz sem pred zanositvijo jemala samo Tifol, ko sem pa zvedela, da sem noseča, pa sem ga zamenjala za ELEVIT (na podlagi pogovora z G).

Pa moram povdariti, da sem 3,4 in 5mesec nenehno bruhala in da sem smela od zelenjava in sadja jesti samo solato kristalko in jabolka ter banane (vse ostalo sem izbruhala, prav tak vse mlečne stvari) in sem vseskozi kljub vsemu imala dobro kri in nisem slabokrvna. Jaz osebno nebi Elevita zamenjala za nič drugega, pa čeprav ni glih poceni.

Glede nato, da pa je trenutno sezona sveže zelenjave in sadja, poskušam nadoknaditi še vse za nazaj user posted image   

clock-img

19.07.2007, 17:45

clock-img

nena82

pencil-img

152

Izberi si ene vrste vitaminskih dodatkov. Res je, da je zdaj sezona sadja in zelenjave, tako da v hrani dobiš še in še vitaminov, zato lahko zdaj jemlješ "le" Tifol- folno kislino, ki je nikoli ni preveč. Ostale vitaminske dodatke pa si omisli na zimo.
Če pa sadja, zelenjave ne maraš (tudi to je možno), si pa le kupi kaj drugega.

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

19.07.2007, 17:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nena82

Res je, da je zdaj sezona sadja in zelenjave, tako da v hrani dobiš še in še vitaminov, zato lahko zdaj jemlješ "le" Tifol- folno kislino, ki je nikoli ni preveč. Ostale vitaminske dodatke pa si omisli na zimo.

Se strinjam. Meni se je s tako (plus redno) prehrano kri izboljšala za 100 procentov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem