cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

visoko kalorični dodatki

clock-img

30.11.2007, 22:42

clock-img

lila114

pencil-img

84

Pozdravljeni!
Moj sinček boleha za CF in se bolj slabo redi, zato imava predpisane razne dodatke kot so Polycal, Scandishake Mix, MCT energijsko olje,...
Če še kdo pozna kakšne druge dodatke razen teh bi prosila, da mi jih napišete.
Sem že razmišljala tudi v tej smeri, če bi mleku z 3.5 mm začela mešat še eno izmed mlek v prahu in bi stem povišala kaloričnost,....
Seveda mu kuham vsaj 4x na dan sveže, pa še po dve malici ima vmes. Tako, da se mi zdi, da ga že pitam kot purana. Seveda kuham od krompirja, testenin, polente, omake z smetano, ocvrte stvari, praktično vse, kar normalne ljudi redi ( z mano vred) samo njega nič.
Prosim še za kake nasvete in vse kar bi mi prav prišlo. Naj še povem, da sva stara skoraj 3 leta.
Hvala v naprej

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 6.2.2008 21:59:17 >

clock-img

01.12.2007, 01:18

clock-img

hanakz

pencil-img

52

Živjo, Lila! Tudi moja punčka se zelo slabo redi (2 leti, 8.5 kg). Dajemo ji Polycal kot vi, zraven pa še Pediasure. Ne vem, mogoče je to pobno kot Scandishake Mix (tega ne poznam). V glavnem - Pediasure je v plčevinkah (vanilija) ali tetrapakih (čokolada) po 250 oz. 200 ml. Cena je malo čez 2 € za kos, je zelo okusen (čeprav verjamem, da če ješ neko stvar vsak dan, se ti upre, pa če je še tako dobra). Vsebuje vse, kar je potrebno za prehrano otroka (beljakovine, ogljikove hidrate, vitamine, minerale...). Najprej sem ga pol leta sama kupovala, zdaj pa so mi na gastro napisali priporočilo za ZZZS in so mi odobrili povračilo stroškov nakupa za 2 kosa na dan. Sem bila zelo vesela, ampak je že en mesec, odkar sem nesla račune na zavarovalnico, na TRR pa še nobenega nakazila user posted image . Kakorkoli že - priporočam.
Fino papcajte, da boste veliki in močni!

clock-img

04.12.2007, 12:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.12.2007, 13:27

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Bom čisto kratka;

kozje mleko.

Ga imaš tudi v Šparu, od Vindije.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

04.12.2007, 22:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

suho grozdje mogoče?

jaz poznam samo šit hrano, ki redi, to pa verjetno ni za otrokauser posted image  (bel kruh namesto črnega...) v bistvu monosaharide.

Probaj testenine malo razkuhati, ker se takrat polisaharidi spremenijo v monosaharide, ki bi naj redili. Kaj pa če mu za malico narediš karamelno mleko? user posted image

clock-img

09.12.2007, 17:34

clock-img

qwasy

pencil-img

234

kozje mleko.

To me je pa zdej spomnilo na Heidi user posted image

clock-img

10.12.2007, 13:22

clock-img

klaja

pencil-img

2423

Tudi pri nas smo pred operacijo srčka dodajali razne dodatke: Polycal, glukozo in Kokodex.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem