cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vir

clock-img

26.03.2006, 20:06

clock-img

chips

pencil-img

758

Ali je bila katera na otoku Vir-u.Ali imajo kje kakšno plažo za otroke?? Kako se vam je zdelo.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

26.03.2006, 20:11

clock-img

tt79

pencil-img

541

Vir oziroma naselje Lozice na Viru=romsko naselje (pa nisem nacionalist)

Katastrofa!user posted image

clock-img

26.03.2006, 20:16

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Mi smo bili lani na Viru. laže so tko tko. V samem centru mesta je ena plaža, ki nam je še najbolj odgovarjala. Je delno betonirana, delno pa peščena. Dostop v vodo je po stopnicah. d začetka je kar nekaj časa plitka voda, nato pa globja.

Vir je drugače še otok v nastajanju. Vščeč mi je bilo, ker je bil zvečer mir, kar pa ga pri malih user posted image  potrebuješ.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

27.03.2006, 09:11

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Čist odvisno na kateri konec Vira greš.

Mi smo več let hodli tja, prijatelji imajo vikend v zalivu ob Kuli (obzidje - znamenitost Vira) in tista plaža je res super. Peščena, v vodi pa mivka in to ziher 100m daleč od obale, globina pa men do kolen. Za otroke pravi raj. Sam to je bilo par let nazaj, zdaj je pa baje ful gužva tam in ni več tolk super.

Povej kam mislite it, pa lahko to mojo kolegico vprašam če pozna.

clock-img

10.04.2006, 10:04

clock-img

tamala83

pencil-img

247

mi gremo letos na vir, pa me zanima, če ja kaj sence. kraj ne vem kako se imenuje, vem smo, da je pogled na Pag - če kaj pomaga
vglavnem, kaka je plaža tam

31.08.2005 je iz neba padla zvezdica nama v naročje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem