cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

viola test iz Mullerja

clock-img

19.02.2016, 13:26

clock-img

pikapoka pika

pencil-img

218

zanimajo me izkušnje pri uporabi Viola testa pred izostankom. Je kateri pokazalo user posted image pred izostankom? Koliko dni prej? In pa tudi če so zaradi občutljivosti potem tudi velikokrat lažno pozitivni? Hvala že vnaprej za mnenja user posted image

P.s. Pa vem da je najbolje počakat na izostanek..

clock-img

19.02.2016, 14:34

clock-img

Bigmamma

pencil-img

215

Meni ni pokazal nosecnosti, pa sem bila takrat v 4.tednu..predlagam ti first sign iz dm-a, pri obeh mi je takoj pokazal zelo ocitno user posted image user posted image

clock-img

23.02.2016, 18:33

clock-img

Stella83

pencil-img

61

Brez zamere, ampak zakaj bi ga delala pred izostankom?

Dr. Pušenjak pravi, da gre v prvih 14. Dnevih veliko nosečnosti naprej. Tudi moja prijateljica je test delala pred izostankom in ji je pokazalo + oz user posted image in je bila čisto navdušena. Čez par dni je dobila M. Ji je G rekla, da če ne bi testa tako kmalu delala, sploh ne bi vedela, da je bila noseča. Lahko si predstavljate, da je bila popolnoma obupana. Bi si pa prišparala kar nekaj živcev in solz, če ne bi bila tako neučakana.
Pač moj dobronamerni nasvet - počakaj vsaj do izostanka..

clock-img

01.03.2016, 12:26

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka pika

zanimajo me izkušnje pri uporabi Viola testa pred izostankom. Je kateri pokazalo user posted image pred izostankom? Koliko dni prej? In pa tudi če so zaradi občutljivosti potem tudi velikokrat lažno pozitivni? Hvala že vnaprej za mnenja user posted image

P.s. Pa vem da je najbolje počakat na izostanek..

Meni je pokazal user posted image na dan izostanka, prej ga pa nisem želela delat ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem