cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vilma.fabjan@gmail.com

clock-img

28.01.2010, 08:04

clock-img

vifa

pencil-img

1

Pozdravljene.

imam problem, pa me zanima, če mi zna katera svetovati.
Imam 3 mesečno hčerko, s katero nama dojenje ni steklo, ker mala ni hotela dovolj vleči, in zato sem si mleko stiskala in ga dodajala po steklenički. večkrat sem poskusila ponovno dojiti, pa ni hotela zagrabiti bradavice. potem sem poskusila z nastavkom in mala je sesala. ko mi sprazne eno dojko in jo hočem pristaviti na drugo, joče in noče več vleči. do sedaj sem si stiskala na 4 ure in sem iz obeh dojk stisnila prbl. 2,5 dl. in sedaj ne vem kako naj jo dojim, ker mala je na dve uri, meni pa se v tem času še ne naredi dovolj mleka (v eni dojki, saj iz druge potem noče vleči). ali naj najprej povečam pogostost iztiskanja ali ima katera kakšen drug nasvet?user posted image

Najlepša hvala za odgovore! user posted image user posted image

clock-img

28.01.2010, 08:58

clock-img

urška

pencil-img

3136

mene so učili, da ima otrok en obrok iz ene dojke, drugega iz druge. mislim, da jo pač normalno pristavljaš, takrat ko želi, vsakič na drugo dojko. in  če ni več lačna, potem iz druge ne bo hotela. ponudba - povpraševanje se bosta pa itak vzpostavila, glede na pristavljanje. mogoče boš pač moral na začetku več pristavljat, ampak se bo tudi to uredilo, da boš imela dovolj. glej samo, da boš pila dovolj tekočine, pa da mogoče ješ kaj takega kar pospešuje proizvodnjo mleka - malo preberi po forumu, uporabnice svetujejo različne stvari.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem