cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vikend paket

clock-img

02.11.2011, 11:10

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Malo sem brskala po netu za kak ugoden vikend paket v toplicah, ampak trenutno ni nekih posebnih akcij in nisem našla nič takega. Ali ima kdo kak predlog, kam bi lahko šli - ni nujno, da v toplice, mogoče tudi kam drugam (seveda pod pogojem, da bo dovolj zanimivo za 2-letnico)? Aja, na slov. obalo tudi ne bi šli.

clock-img

02.11.2011, 11:21

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

clock-img

02.11.2011, 20:23

clock-img

st1nina

pencil-img

32

donna 22
V ponedeljek sem se vrnila iz prečudovitega vikenda v Rovinju, kjer so imeli organiziran program za mlade družine. Enak program bodo ponovili ta vikend, če ni prekmalu zate. Hotel je nov, petzvezdični, imajo pa program za otroke - mini klub, lahko plavate v bazenu, ali se odličite za potepanje v okolici. Za starše imajo zjutraj jutranje prebujanje, kasneje zumbo ali kaj podobnega, za očete fitnes, popoldan pa začetni tečaj plesa. Jaz sem se znašla in s seboj povabila stara starša, ki sta bila top navdušena, da sta bila z vnukom. Malo smo se menjali in imeli res čudovit aktiven dopust. Pa še spoznali druge družine z otroki.
Cena je 99 € / osebo za polpenzion (dve nočitvi z zajtrkom in večerjo).
Sem pogledala na vremensko napoved in zaenkrat kaže za petek in soboto na sonček:).

Upam, da imajo še prosto in da ti nisem naredila le skominov.  Lepo se imejte, kamorkoli boste odpotovali.
aha pa še link: http://www.collegium.si/ekskurzije_izleti/fiscooltura/krompirjeve_pocitnice_cenik.html

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Malo sem brskala po netu za kak ugoden vikend paket v toplicah, ampak trenutno ni nekih posebnih akcij in nisem našla nič takega. Ali ima kdo kak predlog, kam bi lahko šli - ni nujno, da v toplice, mogoče tudi kam drugam (seveda pod pogojem, da bo dovolj zanimivo za 2-letnico)? Aja, na slov. obalo tudi ne bi šli.

clock-img

03.11.2011, 09:58

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Pri Mercatorju imajo zdaj akcijo za več destinacij (Moravske toplice, Strunjan, pa tudi na Hrvaškem nekaj). Z desetimi nalepkami od Mercatorja dobiš počitnice cca. 45% ceneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem