cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vibrator

clock-img

06.07.2006, 13:14

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem si zaželela vibrator. Preden pa se odločim za nakup pa me zanima, če mi lahko svetujete kakšen je najboljši ali najprijetnejši? Kakšne imate?
Hvala.

clock-img

06.07.2006, 18:50

clock-img

Anonimen

evo jst ti lahko svetujem, kaksnega si ne nabavit --------> mam doma tazga ogromnega črnega - dolgega & širokega (hotla sem si pač nabavit največjo batino, kar so jo premogli ;), pa ni prov nič preveč zabavno se z njim igrat; tko da pri nakupu vibratorčka ni za pretiravat;

clock-img

06.07.2006, 20:48

clock-img

Anonimen

Jaz sem si naročila v Neckermannu enega normalnega na baterije že en čas nazaj,a sem ga le enkrat provalauser posted image
Imam pač uredu moža in zato ni potrebe po vibratorjuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2006, 21:05

clock-img

Anonimen

Kakega iz skupine "občutek kože". Z velikostjo ne pretiravati.

clock-img

07.07.2006, 00:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.07.2006, 17:17

clock-img

Tamauchica

pencil-img

35

Definitivno svetujem tiste ki so iz jelly ali silikon materiala. user posted image user posted image

clock-img

11.07.2006, 11:48

clock-img

zoya_

pencil-img

703

prisegam na to firmo http://www.funfactory.de/new_shop/home.php
da se preko neta naročit, sicer jih imajo pa v RedShopu, Veneri ali pa v BTCju, hala A...
so izredno dobre vibracije, ne smrdijo po plastiki in gumi, nimajo nobenga vonja... pa full so dobri, tud če ga otrok najde, misli, da je igračka, ker so take in drugačne oblike...

L I V E S T R O N G

clock-img

11.07.2006, 12:17

clock-img

Anonimen

se podpišem po zoyouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem