cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

višji dodatek

clock-img

05.11.2004, 15:07

clock-img

limaš

pencil-img

28

Če po svojem 1.rojstnem dnevu otrok ne obiskuje vrca, naj bi se prejemal 20% višji otroški dodatek , kdo mi lahko o tem pove kaj več:zmeden: ...
Hvala za vse odgovore :bravo:

clock-img

05.11.2004, 15:46

clock-img

kimi

pencil-img

3836

aja..to pa nisem vedela pa tudi mene zanima

clock-img

05.11.2004, 17:16

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

jst sem tud to nekje ujela :zmeden:...
KDO VE VECCCCCCCC??????????????

clock-img

05.11.2004, 18:10

clock-img

Abby

pencil-img

617

To je res. Mislim, da je na obrazcu za vlogo za otr.dod. rubrika, kjer označiš da ali ne glede tega, ali obiskuje vrtec. Sicer pa se bom pozanimala pri zanesljjivem viru in napisala kaj več. Mogoče še danes, najkasneje pa jutri.

clock-img

05.11.2004, 18:23

clock-img

Tinkara-3

pencil-img

11

ja to je čisto res. Ko pa gre otrok v vrtec se otroški dodatek zmanjša za 20 posto. Vsaj nam se je zmanjšal, ko je šla mala v vrtec.
lp::)

clock-img

05.11.2004, 18:36

clock-img

Abby

pencil-img

617

Ne, ne zmanjša se, če gre v vrtec. V tem primeru ostane enak. Če NE gre v vrtec, dobiš 20% zraven.

Za hčerko mi je odobren osnovni otr.dod. cca 18.000. Toliko sem dobivala od njenega rojstva do 1 leta starosti. Po 1. roj. dnevu pa dobivam cca 21.000 sit, ker ne obiskuje vrtca.

clock-img

05.11.2004, 21:44

clock-img

akinom

pencil-img

63

Naj jaz razložim.Če otrok ne obiskuje vrtca potem od občine ne dobi ničesar in zato je upravičen 20%večji otroški dodatek.;)Ker tisti ki obiskujejo vrtec jim občina nekaj prispeva zraven(to se vidi na položnici).Zmeraj so bili prikrajšani tisti ki niso obiskovali vrtca.
Moje mišlenje je tako:vsak bi imel otroka doma če bi imel varstvo in bi pokasiral 20% zato se mi ne zdi fer da je tko pač nismo sami krivi da morajo naši:duda:v vrtec.
A sem zakomplicirala. lp monika

clock-img

07.11.2004, 09:31

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, povsem res je, za otroke,ki ne obiskujejo vrtca, se to označi na polah za otr.dodatek in potem so nakazila za 20% večja. To vam pripada do trenutka,ko otroka vpišete v vrtec - seveda, če ga!
Isto je če gre v privat varstvo!
LP; Miška:kava::kava::kava:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem