cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vgradne omare

clock-img

28.11.2005, 22:44

clock-img

alesa

pencil-img

23

rada bi vprašala vse tiste, ki imate vgradne omare, ki so delane brez hrbtišč, kaj imate zadaj na zidu; normalno beljenje, ali ste pobelili s pralnimi barvami, imate tapete, ali obstaja še kakšna druga rešitev. malo se bojim, da če je normalno beljenje, da se potem oblačila lahko obdrsajo ob steno in prevzamejo belo barvo. kakšne so vaše izkušnje?
kaj pa pralne barve?

clock-img

29.11.2005, 11:32

clock-img

Anonimen

Pr nas je bla normalna pralna barva kot po vsej dnevni.
Se ni nič obglodalo in tud cunje se niso umazale.

clock-img

29.11.2005, 11:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst mam uzadi kr belo pralno barvo. Malo se sveti, ne pa velik. Na barve se pač ne spoznam, ampak ko sm jo kupla, so mi pač rekl, da je pralna. Nobenih sledi na oblekah. ;)

clock-img

29.11.2005, 11:43

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

navadno barvo

clock-img

29.11.2005, 11:52

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naše imajo belo hrbtišče user posted image

clock-img

29.11.2005, 11:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

A lohk vprašam, ker smo ravno pri tej temi, če mogoče veste, kje so najcenejše vgradne omare?? Jaz bi mela še dve, pa nimam pojma, kje nej iščem?? Kjer so mi nardil prvo, mi je absolutno preveč dnarja. :(

clock-img

29.11.2005, 12:25

clock-img

alesa

pencil-img

23

kje pa ste naredili prvo. mi smo jih naročili v Izi Mobili, Mengeš.

clock-img

30.11.2005, 02:08

clock-img

Anonimen

Midva imava čisto navadno belo barvo zadaj, dvomim, da je sploh pralna.
BaguSka, midva sva iskala najceneje varianto za vgradne omare in sva jo našla pri Vgradne omare Hohnjec. http://www.vgradneomare-hohnjec.si/

clock-img

30.11.2005, 08:55

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Midva sva dala narediti po meri k privatniku, imava hrbtišče in je prišla cca 100 SIT manj kot pri Izi v mengšu.

clock-img

17.10.2011, 17:22

clock-img

brezka

pencil-img

74

Ok, tkole je. Tema je res že ful stara, ampak iščem in iščem mizarja, ki bi mi naredu čim  bolj funkcionalno vgradno omaro. Nočem pa šparat, ker enkrat smo že in zato že po 5 letih iščemo novga mizarja. Pocen je drago, smo prepričani v to.
Drugač smo dobil končno eno dobro ponudbo mizarstva Špac: vgradne omare (link), ampak raj vprašam prej, če ima kdo kakšno mnenje o njih, ker se res nočem še enkrat nasrat

clock-img

08.12.2011, 16:53

clock-img

soncek81

pencil-img

1

Živjo!

Tudi mi smo dolgo iskali in iskali, katerega med ponudniki izbrati. Potem smo se odločili za Salon pohištva Kušar iz Ljubljane. Prepričali so nas svojimi idejami in rešitvami, ker smo morali na 4metre spraviti garderobo za vse nas 4. Omara je funkcionalna in uporabna.
Gdč. Barbara nam je zelo dobro svetovala, naredili so še pred rokom, da o monterjih ne izgubljam besed :)) fantje so zmontirali tako kot da bi montirali zase,res so natančni, hitri, za seboj so pa še pospravili.
Res če kdo potrebuje omaro priporočam da si pogledat www.mizarstvo-kusar.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem