cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

velikost obroka pri 10. mesecih

clock-img

07.06.2009, 20:46

clock-img

fitzgerald

pencil-img

76

Zanima me, kakšne količine hrane pojedo vaši malčki za kosilo? Doma imamo 10. mesečnico, ki za moje pojme za kosilo poje kar velike količine hrane (tam 3 - 4 dcl na oko - tu imam v mislih zelenjavo + kaka mlečna zadeva za poobedek). Sicer ima še dopoldanski in popoldanski obrok (poje vedno tudi vsaj 2 dcl +) + doji se ša še 2-3X zvečer, ponoči in zjutraj. Sicer je deklica bolj pri vitkih, tako da me glede teže ne skrbi, bolj me zanima koliko je to OK za njen želodček...

clock-img

07.06.2009, 21:47

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

hm, mi smo sicer stari 7 m, zjutraj se dojiva, za malico poje 2 dcl sadne kaše, za koislo ene 3 dcl kakšne goste juhe, krompir+ špinača ipd, potem se še enkrat podojiva, zvečer spije pa med 200-300 ml tekočega mlečega grisa. 

clock-img

07.06.2009, 21:48

clock-img

analucija

pencil-img

389

dva deci al pa mal več je bil obrok

clock-img

07.06.2009, 21:57

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Moj skoraj 9-mesečnik (78 cm, 9800 g) poje zjutraj (160 ml) in zvečer (220ml) mlečne kaše, dopoldne sadje100-200ml (ni navdušen), popoldne jogurt ali skutko za kosilo pa poje zelenjave kolikor je dobi. Tudi polno Tommee Tippee skledico (s kupom) mešane zelenjave je že pojedel.

Jaz mislim, da bi nam hitro pokazali, če bi se preveč najedli-moj definitivno s polivanjem, drugače pa z jokom in držanjem za trebušček. Če te pa skrbi, ji daj pa večkrat in manj.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.6.2009 21:58:10 >

clock-img

15.06.2009, 13:16

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: analucija

dva deci al pa mal več je bil obrok

Tudi tako. Niti približno ne 4 dcl. Toliko še jaz nimam obroka... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

15.06.2009, 13:21

clock-img

Anonimen

pol k ma otrok neke normalne obroke že (meso, pa krompir, riž, zelenjava itd.) bi nej pojedel recimo kos mesa v velikosti njegove dlani in toliko priloge. sam ne vem pa ne od kdaj naprej kao se tako gledauser posted image verjetno ko ima že cel obrok, no, sej isti kriterij velja nekje za odraslega.
al pa če si predstavljaš, da ima tek otrok želodec velik nekje približno kot, tenis žogca, kolk gre hrane notuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem