cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vedno urejena frizura...

clock-img

12.02.2007, 11:59

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Kako si urejate lase, da imate urejeno frizuro?
Js imam srednje dolge, valovite lase in mi po dnevu, dveh po pranju "kar dol padejo". In nimam nič več od frizure, samo še v čop si jih lahko spnem...

Bi morala uporabljat začet uporabljat kakšne preparate za oblikovanje, utrjevanje ali kaj podobnega? Kaj pa ve uporabljate? Kako si, s čim manj dela, uredite frizuro?

Aja, las si pa ne bi krajšala, ker sem si jih že kar precej (sem imela prej precej dolge) in ne bi imela krajših.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

12.02.2007, 12:04

clock-img

Anonimen

Jaz uporabljam električno krtačo. Zjutraj si z njo uredim frfru in zadaj enkrat zagrabim in izgleda kot sveže sfenano, tako bolj rahlo izpade.

clock-img

12.02.2007, 12:07

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz si lase likam, samo to seveda lase uničuje. Pozna katera kakšno dobro kremo za zaščito likanih las? Če pa nimam zlikane je pa groza...taka sem kot pudelj.user posted image Drugače imam pa kar spete kadar mi vse čudno stoji...no sej ne da z spetimi zgledam kaj bolje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

12.02.2007, 12:10

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Zadnje čase nosim kar spete, ker nujno rabim obisk pri frizerju. Drugače se včasih navijem z unim špiralnim figarom al pa navadnim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

12.02.2007, 12:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Imam srednje-dolge lase, ravne, no, malo se zvijanjo po svoje, zato si jih samo posušim s fenom, brez krtačenja ali likanja, zjutraj samo počešem in moja pričeska je ena auser posted image .

clock-img

12.02.2007, 12:36

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tudi jaz imam srednje dolge nakodrane lase. Že pred sušenjem si dam gor kakšen gel za utrjevanje kodrov in posušim. Sicer ostale dni frizura ni tako bujna, kot takoj po sušenju, si pa vsako jutro kodre osvežim z gelom in je frizura super. Tako zdrži frizura ene tri dni, potem pa si kakšen dan naredim kar čop, potem so pa že itak za umit, ker so mastniuser posted image

clock-img

12.02.2007, 13:01

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

1x na teden grem k frizerju na pranje in fenanje in imam mir user posted image  

Taula - Tigi in Joico imata dobro zaščito za likanje las - povprašaj v kakšnem frizerskem salonu user posted image

clock-img

12.02.2007, 13:14

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz sem se na kratko postrigla, lase umivam vsaka 2 dni, posušim s fenom, malo utrjevalca in to je to.

clock-img

12.02.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

Imam klasični paž (že spet) do ušesnih mečic. Postrižena sem tako, da si lase samo posušim, pa drži cel teden. Na lase si ne dajem nič - ne glea, ne pene, morda včasih malo voska.

Pri frizuri je najbolj pomembno to, da je striženje dobro - jaz hodim an striženje enkrat na 4 mesece in moram priznati, da moj frizer RES obvlada stvar.

clock-img

12.02.2007, 13:49

clock-img

Anonimen

imam kratke in ne menjam za nič na svetu. na dva do tri dni jih umijem pa posušim v obliko v kateri morajo bit, potem pa samo vsak dan zjutraj za malo gela zadevo popravim pa je

clock-img

12.02.2007, 13:57

clock-img

mika

pencil-img

6485

Kako si urejate lase, da imate urejeno frizuro?

tako, da dobim živčnega zraven in si naredim čop. očitno sem si lase zasrala z likalnikom, tako da so moji kodri podobni ničemur. včasih sem si po po pranju dala samo peno na lase in jih posušila. fizura 1a, danes....adiiiiioooouser posted image

clock-img

12.02.2007, 14:18

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz imam dolge valovite lase in zelo goste. Ko si jih umijem, jih samo počešem, potem pa dam gor silikon, da so po sušenju manj bujne in lepo skravžljane. Potem pa ne češem sploh. Po ene 4-5 dneh jih ponovno operem.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

12.02.2007, 14:29

clock-img

darja72

pencil-img

614

Umijem, posušim in to je to. Je pa res, da imam kratke lase, popolnoma nezahtevne in zelooo dobrega frizerja.

clock-img

12.02.2007, 14:41

clock-img

muza

pencil-img

102

Tudi jaz sem dolgo vztrajala pri dolgih in srednje dolgih laseh, pa sem bila neštetokrat slabe volje zaradi samovoljnosti las in neurejene frizure. Nato pa sem le zbrala pogum in si vedno bolj krajšala lase. K temu me je seveda tudi uspešno nagovarjala frizerka. In končni rezultat - zelo zadovoljna, vedno modna in urejena srednje kratka frizura, pa še bolj mladostna, atraktivna in navihana baje izgledam user posted image . Res pa je, da mora biti striženje vrhunsko (pa ne, da je vrhunsko le po ceni),  ampak mora biti striženo strokovno in tako, da ne rabiš pri urejanju frizure nobenih krtač in navijalcev. Jaz rabim malo spretnosti v prstih, malo pene za utrjevanje las in fen. Veliko pa je seveda odvisno tudi od kvalitete las.
Če mi ena izmed prijateljic, ki je frizerka, vedno pohvali frizuro, mi je to nekakšna pohvala in potrditev, da je bila odločitev o krajšanju res dobra pa še smoterna po vrhu.

clock-img

12.02.2007, 15:01

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Jaz imam srednje dolge trenutno, zelo problematične lase. To mi je dosedaj še vsak frizer povedal. Suhe, valovite do skodrane, tanke. Če si samo umijem lase in posušim sem kot strašilo. Vsak las mi posebej štrli. Zato uporabljem krtačo in fen, večkrat pa tudi ravnalec + silikon ali vosek, pa včasih še gel ali peno. Da vsaj kolikor toliko zgleda.

clock-img

12.02.2007, 15:17

clock-img

amalija

pencil-img

212

L'oreal ima eno tako zaščito za lase, ne vem, kako se točno reče, v taki živo roza flaški je, imajo v Muellerju.

clock-img

12.02.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

Sem se pred kratkim postrigla, pa je ok. Ko je zunaj dež in vlaga se mi spredaj malo skodrajo, pa jih polikam.
Ko sem imela dolge lase, sem si jih pač v kritičnih dneh spela v čop user posted image

clock-img

12.02.2007, 20:32

clock-img

Anonimen

Jaz pa si puščam dolge.Pa me je zadnjič prijelo sem šla k frizerki in ji rekla naj šiša na kratko,ker mi nikakor več ne stojijo.Pa je rekla ni govora mi porezala res super zgoraj malo krajše obb strani in zadaj pa daljše tako da si zdaj samo operem glavo obrne dol in sušim tako.Dam malo želeja vmasiram v lasišče in je super frizurca.Nisem si milila,da bom tako zadovoljna.Zdaj bi mi  bilo žal,če bi mi porezala na kratko.Ker to sem storila že večkrat potem pa jokala.Zdaj pa naj rastejo kar tako.Edino zajebala sem se pri barvi.Sem bila blond in si pobarvala na rdeče.Zdaj sem dala zopet nazaj blond ampak so taki svetlo rjavi malo vleče na oranžno.Saj bobo zrasli pa bom nazaj blond.

clock-img

12.02.2007, 20:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz imam kratke. Operem nekje na 2-3 dni. Uredim kar z rokami, na koncu pa baby olje goruser posted image  Naredi moje lase "mokre". Počešem? Samo včasih, ker ponavadi pozabim. ROke, punce, roke....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.02.2007, 22:38

clock-img

Anonimen

Si sploh ne delam frizure. Imam lase do pasu, ki so od poroda dalje večinoma speti s špango. Sem se hotela najprej na kratko postrižt, pa sem ugotovila, da glede na to, kakšne lase imam, bi imela s kratkimi več dela kot z dolgimi in sem jih pustila. Operem jih 2-3x tedensko, posušim na frej, brez krtač, počešem, in ko je tamala zraven, si jih obvezno spnem, za v službo imam pa včasih tudi spuščene. Samo me ful motijo, ker sem se navadila na spete.

clock-img

13.02.2007, 12:22

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Zadnja leta imam kratke lase, ker mi vzamejo najmanj časa za urejeno pričesko. Nisem tip ženske, ki bi si vsak dan frizirala lase. Sem si bila pa sfrizirana prav všeč, ko sem šla v soboto pred eno poroko k frizerki.
No ja, če bi imela denar, bi pa večkrat takole šla k frizerjuuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem