cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

več vozil v družini, koliko sedežev?

clock-img

02.02.2018, 11:37

clock-img

maca83 RR

pencil-img

79

Uporabljate več kot en sedež na otroka? Z možem imava vsak svoj avto in zaenkrat en drag sedežek. V vrtec ga vozim in pobiram jaz, kadar ga vozi očka, sedež prestaviva. Vse večkrat bi bilo zaradi urnikov bolj praktično, da bi ga dostavil eden in pobral drugi, ampak, brez sedežka ne gre. Verjetno bova kmalu kupila še en cenejši sedež za rezervo. Kako vi rešujete to težavo? Imate po več kompletov za vse otroke ali sedežke stalno premikate sem in tja?

clock-img

05.04.2018, 12:17

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Mi imamo en sedez v mojem avtu in potem iste kvalitete sedez se v babicinem avtu, ker je vrtec v njenem kraju bivanja.
Ce pa kam gremo pa pac gremo z mojim avtom, razen za dopust prestavim.sedez v njegov avto, ker je vecji.

clock-img

05.04.2018, 15:58

clock-img

magdalenica

pencil-img

138

Dva otroka, dva sedeža v družinskem avtu. Iz vrtca ju praviloma pobira babica, tako da imamo 4 skoraj enake sedeže (Cybex isofix). Vsi so bili kupljeni novi, smo čakali na popuste. Druga babica ju prevaža zelo poredko, vendar smo ji kljub temu poiskali dobro ohranjen rabljen avtosedež za zmerno ceno, da lahko v izjemnih primerih tudi ona prevaža vnuka na krajše razdalje (drugega pa na jahaču).

Morda je prestavljanje sedeža iz avta v avto sprejemljivo pri enem otroku, pri dveh te pa mine. Prav tako ne vidim nobenega smisla, če se sedeže vsakodnevno prestavlja iz avta v avto. No, meni se res ne bi dalo tega početi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem