cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vampi

clock-img

29.12.2005, 21:16

clock-img

karmy

pencil-img

2530

pozdravljene punce,

rada bi kakšne recepte za že kuhane vampe...
bi rada neki čarala doma...user posted image

pa ma katera recept, ki ne vsebuje slanine, peteršilja, in knorr kock?

hvala :)

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

30.12.2005, 06:37

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Sicer ti ne morem pomagat z receptom, ker jih ne znam pripravit....toda sam to sem hotla rečt, da moj fotr naredi tako dobre vampe, da dol padeš. Čeprav se vsi "zmrdišujejo", kako bljak so vampi, ampak zame so še zmeraj najboljši. Če s seveda prav narejeni.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

30.12.2005, 08:18

clock-img

barbara b

pencil-img

589

Jaz vampe malo popražim na olju, dodam grobo mleti česen, sladko rdečo papriko, malo paradižnikove mezge in zalijem z vodo. Počasi naj se kuha vsaj 1/2 ure. Nato dodam še drobtine, da mi omako zagostijo. Kuham še 1/2 ure. Pa seveda sol in malo popra, lahko lovorjev list.
Če imaš glineno posodo jih lahko daš še za 1/2 - 1 uro v ne prevročo pečico. Dlje kot se narahlo kuhjo boljši so.
user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem