cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vaje za matematiko

clock-img

19.12.2006, 12:19

clock-img

tinkara333

pencil-img

58

Pozdravlejene!
Mene pa zanima, če obstajajo kje na internetu vaje za matematiko za 5. razred devetletke oz. osnovno šolo. Zelo bi bila hvaležna za kakšno povezavo, ker nam zelo primankuje vadbe. VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO VSEM!!

Always look on the bright side of life.....

clock-img

19.12.2006, 12:23

clock-img

Anonimen

Probaj pod RO, meni so v šoli povedali za ta program, če še pa katera ve za keterega pa prosim da napiše.

clock-img

19.12.2006, 14:27

clock-img

vsiskupi

pencil-img

9

otroci.kelt.si (ali nekaj podobnega)

ko smo skupi nam je fino

clock-img

19.12.2006, 14:28

clock-img

vsiskupi

pencil-img

9

ro je na ro.zrsss.si (brez www!)

ko smo skupi nam je fino

clock-img

19.12.2006, 17:46

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: tinkara333

Pozdravlejene!
Mene pa zanima, če obstajajo kje na internetu vaje za matematiko za 5. razred devetletke oz. osnovno šolo. Zelo bi bila hvaležna za kakšno povezavo, ker nam zelo primankuje vadbe. VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO NOVO LETO VSEM!!

poslala sem ti ZS user posted image

clock-img

28.12.2006, 16:12

clock-img

nas5

pencil-img

240

Odgovor Tinkari333:imam tut jst sina v petem devetletke in sem na teh naskovih našla veliko::123 matematika, učiteljska.net, otroci.org.,. Če boš kej našla, mi javi. Vso srečo!! Edino gepmetrije pa res ni veliko

clock-img

01.01.2007, 23:53

clock-img

Anonimen

meni je pa učiteljica rekla,naj ji dam še enkrat reševat,kar imajo v delavnem zvezku ali v zvezku,na listih,... kar so pač že reševali. da si itak ne zapomnijo rezultatov. da lahko reši isto nalogo večkrat.ali pa naj potem spremenim kako številko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem