09.01.2012, 19:50
1701
Kot prvo, se mi tole zdi malo neumestno, pa tudi mnenja sem, da avtorica ni želela takšnega nasveta, temveč bi rada razjasnila trenutno zvezo...
Drugače pa se mi tale starost ne zdi bistvenega pomena, ker imaš tudi isto stare ali starejše partnerje, ki po tolikem času še vedno ne želijo predstaviti svojega partnerja doma...Ni važno, ali je starejši, mlajši ali vrstnik...bistvo je to, da če si z nekom skupaj in če ti veliko pomeni, ter če se seveda vsaj za silo razumeš z domačimi, želiš tega človeka pokazati, predstaviti oz. pokazati svetu, kdo je tvoj izbranec...
Osem mesecev trajajoča veza, je lahko relativna glede na dolžino...po osmih mesecih, jaz še nekako nisem načrtovala otroka z njim (mogoče je kaj na tem, da sem bila takrat stara dobrih 18)...nisem imela potrebe, da bi nekam na veliko finančno skupaj vlagala,...nisem načrtovala poroke....sem pa seveda že več mesecev hodila k njemu domov in seveda on k meni...In tako se mi zdi da naj bi bilo..
Tudi jaz imam občutek, da se te tip sramuje...zakaj ne vem...ampak za takšno čudno obnašanje ni nujno vzrok to da si starejša...
< Sporočilo je popravil pelin -- 9.1.2012 19:52:42 >
09.01.2012, 20:34
3160
Lulu ima po moje kar dober nos. Če upoštevamo, da je marinčica iz 4 mlajšega presedlala na 8 let mlajšega, torej še toliko manj "resnega" se lahko vpraša "Zakaj me privlačijo manj resni fantje?"
Odgovorov je lahko več, brez spolnosti. Eden od odgovorov bi lahko bil v smeri, da se v resnici sama boji resne zveze čeprav si otroka želi. Najbolj ziher način "da nisi nič kriv", je da izbiraš takšne partnerje, ki so manj resni in zato izgledajo "bolj krivi" da zveza ne uspe. In potem se ukvarjaš z "njimi" namesto da bi se ukvarjal s svojo travmo, ki te v takšno obnašanje vleče.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 9.1.2012 20:37:51 >