IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Pa dajte vsem malo časa, no. Otroci se morajo navadit, priti do neke rutine, potem bodo hodili ven, na sprehod, igrišče, vse. Pri nas tudi niso prvi mesec ali dva hodili na igrišče in v peskovnik, so bili pa zato na dvorišču in terasi, oboje je zunaj. Ko so otroci malce obvladali zadeve, ko se je vse umirilo, pa so šli ven in to praviloma v vsakem vremenu.
Saj bo, malo potrpljenja.
Se strinjam.
Vse lepo in prav, se potrpi. Da pa bi imela tako kot moja sestra, ko so jim jasno rekli, da do pomladi ne bodo hodili ven, potem se je pa res za vprašat s kom je zdaj kej narobe. So bili celi problemi zaradi tega, največ so imeli problemov, ker se obe v vrtcu nista znali organizirat, prav videlo se je, kako se lovita z malčki. Obe sta bili 6 let pri tavečjih otrocih in zato sta bili kot zgubljeni kuri.
Da napišem dalje, da dejansko obstajajo tudi taki zaposleni,. ki resnično komaj čakajo, da imajo čimmanj otrok v skupini. Klic za vročinco ki to ni 37, 2 ; mehko blato, misleč da je driska....ko je sestra popizdila pri pediatrinji zakaj vse kličejo, sta se obe "deloma" umirili. Kako pa naj otrok kaka, če dobi 8 zobov v manj kot 14 dneh? Kdo ti da bolniško za take zadeve? Ma ni da ni, vidijo vsak flekec, vsako novo pikico...in kličejo. Upam, da bo moja sestra imela letos kaj manj težav glede tega, ker tamali res ni nič bolan, če izzvzameš malo smrklja, sem in tja kakšna viroza..
Pika na I pa je način, kako ob 14 uri budijo vse po vrsti, ker onidve gresta takrat domov.
Ok, naj gresta, ampak saj imajo itak zamenjavo. Zadjnič je bila tudi ena močna, sestra je šla na šiht in so jo klicale ob 13-ih, da so mu merile vročino in ima 37,7 ; naj ga pride iskat. Ko pride tja jih je vprašala zakaj ga niso pustile spat, tako ali tako bi šel ob 14-ih domov. Odgovor: naju ni in pride študentka, ki ne ve kako s takimi. WTF????
Ja drage moje, tudi taki vrtci obstajajo. Rade volje bi napisala kje je to, pa ne bom, ni to moj namen.