cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

v soboto imamo krst

clock-img

14.09.2011, 11:42

clock-img

jaz5

pencil-img

98

V soboto še kaže da bo lepo vreme. Sedaj pa nevem kako naj oblečemo deklico za krst. Imamo satenasro oblekico brez rokavov in copatke. Krst imamo ob 10.00. A naj oblečem pod oblekico dolge ali kratke rokave? Kaj pa žabice, ji oblečem ali pustim gole nogice? SSploh nevem, ampak se mi zdi da je ponavadi v cerkvi bolj hladno.

clock-img

14.09.2011, 11:45

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Če gre za 3-mesečnega otroka, kot kaže tvoj ticker, potem bi jaz oblekla dolge rokave in tanke žabice pod obleko. Zjutraj bo sigurno sveže, tako da po moje kratki rokavi odpadejo. Rezervne kose vzameš s seboj in po potrebi otroka kasneje preoblečeš v lažja oblačila.

Lepo se imejte!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

14.09.2011, 11:54

clock-img

jaz5

pencil-img

98

Hvala, bom tako tudi naredila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem