cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

v enem tednu 2x na čiščenje

clock-img

27.06.2009, 18:29

clock-img

pipika123

pencil-img

94

19 sem imela čiščenje. Pa sem po 3 dneh začela krvaveti v kosih. Sem šla na pregled in ugotovili, da me niso dobro očistili. Hm. Dali so mi dve inekciji za krčenje maternice, naj bi šlo to samo ven., Pa ni šlo. 25.06. spet na čiščenju. Zdaj malo krvavim. Malo sem razočarana nad vsem. Ko sem mislila da je že za mano, pa spet čiščenje. Upam da bo zdaj ok. A je imela kakšna tudi take izkušnje?

clock-img

27.06.2009, 18:37

clock-img

misa4

pencil-img

637

Pred sedmimi leti sem imela tudi jaz dva čiščenjauser posted image . Po prvem me je vse bolelo, po nekaj dnevih ponoči me je moj peljlal na urgenco, tako je bilo hudo. Drugi dan so me še enkrat sčistili, potem sem bila kat nova, brez bolečin.

clock-img

27.06.2009, 18:43

clock-img

luan

pencil-img

716

Jaz moram reč, da kar se tega tiče sem imela kar srečo.Pa so mi do zdaj delali dvakrat splav in dvakrat čistili po spontanih splavih.user posted image Bi pa glede na svoje izkušnje rekla, da je veliko odvisno od zdravnika, kateri opravi poseguser posted image Sem bila na dveh čiščenjih pa sem po enem že po nekaj urah prenehala krvaveti in naslednji dan odšla domov in takoj po vikendu v službo.Po drugem čiščenju pa sem bila čist sesuta, sem krvavela še več kot en teden in imela grozne bolečine in bila tri tedne na bolniški, pa so mi oba čiščenja naredili v desetem tednu nosečnosti.Sem pa imela to "srečo", da mi je vsak poseg opravil drug zdravnik.
LP

clock-img

27.06.2009, 21:31

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, ista izkušnja 3 leta nazaj. Petek prvo čiščenje, ponedeljek drugo, vnetje, antibiotiki.
Tako sem bila besna , da sem čisto pozabila na neuspelo nosečnost.

clock-img

27.06.2009, 23:31

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

ja, imam tako izkušnjo, letošnjo. Splav v 17 tednu, čiščenje, potem naslednji dan še eno čiščenje. Je še za eno zvrhano žlico not ostalo.Jezna ali ne, tako je pač naneslo, kaj češ potem.

clock-img

28.06.2009, 09:32

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem bila po UPN v 20.T kar 3 krat na abraziji. Pa tudi potem na antibiotikih. Pa še posledice sem potem imela, zarastline v maternici.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem