cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

utrip srčkov

clock-img

07.11.2006, 19:21

clock-img

pika79

pencil-img

194

Pozdravljene,

Včeraj smo bili na UZ in izvedela sem, da bomo imeli dvojčke, sem zelo zelo vesela.

Sem v 9 tednu in me zanima, če so se pri vas že videli ali slišali utripi srčkov.

En utrip smo našli, drugega ne.

Zanima me če je imela katera podobne težave, sicer mislim, da zaenkrat še ni nič za skrbet morda jih bomo videli in slišali na naslednjem UZ.

Hvala za pomoč, pa lahko noč

clock-img

07.11.2006, 19:41

clock-img

bianka

pencil-img

203

Pika79 najprej iskrene čestitke

Tudi jaz pričakujem user posted image user posted image januarja.user posted image user posted image
Jaz sem bila na prvi UZ naročena prav tako v 9t,pa se je že zelo dobro videl in slišal utrip.Ampak kot si napisala tudi pri tebi ni rečeno da je kaj narobe.A ti je kaj rekla gin.ali naj bi bila eno ali dvojajčna?

Najbolje da vprašaš še dr.Pušenjaka na sosednjem forumu on bo sigurno vedel,pa tudi druge ti bojo še odgovorile,saj nas je še nekaj dvojnih srečkuser posted image .
Vsekakor držim pesti zate,pa pridruži se med nas,sedaj ko imamo še malo časa potem ga verjetno ne bo več za razne forume.

lp

clock-img

07.11.2006, 20:44

clock-img

pika79

pencil-img

194

Ja moja srčka user posted image user posted image  sta dvojajčna, pomojem moramo še malo počakati,...pa bomo videli pri čem smo,...
hvala za odgovor, mogoče se jutri še kakšna nosečka oglasi, lahko noč

clock-img

08.11.2006, 07:58

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Pozdravljena med nosečkami,ki nosimo dva srčka.user posted image user posted image Sem v 12 tednu nosečnosti,naši dvojčki imajo pregrado, nismo pa še videli ali imata eno ali dve posteljici.15.11 grem na pregled še k primariju Cerarju,pa bo on povedal kaj več.Tudi pri meni se na prvem pregledu ni videl srček enega,zato sem bila naročena zopet po 10 dneh takrat pa sta se videla oba srčka in tudi oba sta bila približno enako velika.
Želim ti čim lepšo nosečnost ter da bi prihodnjič videla oba srčka.Sama nisem preveč prestrašena zato,ker že imamo dvojajčne dvojčke in že kar dobro vem kako potekajo stvari,čeprav je vsaka nosečnost zgodba zase.
Pogumno in lep dan vsem,dodi

clock-img

08.11.2006, 17:55

clock-img

pika79

pencil-img

194

Oh, hvala Dodo si me prav potolažila,...user posted image

A si drugič noseča in zopet dvojčki?
lp pika

clock-img

24.11.2006, 17:09

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Malo sem pozna, pa vseeno. Sem v 7. tednu. Bijeta oba srčka. Kako je zdaj s tabo?

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

25.11.2006, 08:45

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Pozdravljena Afnica,
vesela sem,da ti je uspelo in da nosiš dva srčkauser posted image user posted image .Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim.user posted image user posted image
Lep vikend želim vsem,dodi

clock-img

25.11.2006, 18:03

clock-img

Jesica

pencil-img

73

pika živjo,

jaz sem v 18t. pri meni se je v 7t videlo na UZ, da sta dva. oba srčka sta utripala. moja prva nosečnost. Pol so iskali pregrado med dvojčkoma, kar pa sem opisala v temi 'enojajčna dvojčka brez pregrade', pa da se ne ponavljam preveč.
Pri meni ne vedo ali sta dvo/eno jajčna. Imata pa skupno posteljico, zato je nevarnost TTTS. Pregrada pa naj bi tudi bila med njima. STa monohoriata ter biamniata.

Kako je sedaj s tabo? Ali hodiš v LJ na ambulanto za patološko nosečnost?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem