cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uspešnost ivf

clock-img

02.03.2015, 15:53

clock-img

123nina

pencil-img

31

Zanima me kako dolgo je trajalo da ste zanosile v primeru da je bilo pri partnerju ugotovljeno da ima zelo zelo malo semenčec ( moj jih ima 5 ) če ste bile na ivf v katerem postopku vam je uspelo ? Naj povem da jaz sem zdrava :) zanima me tudi kako ste šle skozi celoten postopek ? Kakšna posebna prehrana ? Vitamini ? lp vsem

clock-img

17.04.2015, 15:31

clock-img

Maja1990

pencil-img

120

Kako to misliš, da ima 5 spermijev? 5% mogoče? Ponavadi je govora o procentih - gibljivost, morfologija, ipd.

clock-img

17.04.2015, 15:59

clock-img

chocolatecake

pencil-img

782

Saj veš, da tisto število na izvidu ne pomeni števila vseh spermijev, ampak število na določeno enoto oz količino sperme, ne?
Če misliš s 5, v bistvu 5% gibljivih, pa je tukaj tudi še zelo pomemben podatek število, koncentracija, morfologija oz tako, kot ti je napisala Maja.
Midva sva imela v prvo 10% hitro gibljivih in 10% počasi, število 10-20, koncentracijo pa 5-10. Zanosila sem spontano.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem