cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

umetne rože

clock-img

31.01.2008, 08:38

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nisem sicer pristaš umetnih rož, a vedno bolj razmišljam, da bi mi v kuhni pasali 2-3 orhideji. Ker so pa te lepe samo dokler cvetijo vseeno razmišljam o nakupu umetnih.
A kdo ve kje se dobi kaj takega, pa da tudi dokaj zgleda? Da se glih iz helihopterja ne vidi, da so umetne.

clock-img

31.01.2008, 08:41

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Najbrž se jih dobi v kakšni cvetličarni(sicer to ni ravno reklama za cvetličarnouser posted image ), pa Bauhausih in podobnih trgovinah.

Jaz osebno raje nimam nobene, kot pa plastične, pa čeprav mi rože ne uspevajo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

31.01.2008, 08:49

clock-img

cicido

pencil-img

302

Jaz sem jih vceri gledala v merkurju in ti povem, da se se od blizu ne vidi, da je umetna. Prodajajo pa jo skupaj z vazo, cena pa mislim, da je 11 eur.

clock-img

31.01.2008, 09:13

clock-img

Anonimen

Ikea

clock-img

31.01.2008, 10:20

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Rutar, čudovite z zelenimi listi, cvetovi in unimi koreninicami vred. Res lepe, kot naravne, za ceno pa ne vem.

clock-img

06.02.2008, 19:50

clock-img

atanja

pencil-img

1214

Obi ma tud velik cvetja

clock-img

16.07.2008, 09:51

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Jaz jih kupujem v Bonsai. So v Trzinu. Tam je res super kvaliteta-se ne da primerjat z Bauhausi,... Drugač mi vedno naredijo po meri. Mogoče ti bo pral prišlo.

lp

clock-img

08.08.2008, 11:36

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Jaz imam 5 gerber v veliki stekleni vazi in izpade ful lepo.

clock-img

12.08.2008, 17:20

clock-img

pepela

pencil-img

22

V pro maku v ljubljani (Bežigrad, vilharjeva ulica), dobiš izredno lepe imitacije, pa ne samo orhidej tudi ostalega rastlinja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem