cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

umetne prsi in dojenje

clock-img

25.05.2006, 09:38

clock-img

Anonimen

Kot že naslov pove, me zanima, če ima kakšna izkušnje z dojenjem, pri tem, da ima umetne prsi - vsadke. Po prvem otroku sem si namreč dala povečat prsi, in vem, da vsi pravijo, da dojenje ni problem, a vseeno me zanimajo izkušnje. Naj povem, da sem v 7. mesecu in se ne morem odločiti, ali naj dojim ali ne. Naj tudi povem da sem prvega otroka dojila točno 6 tednov, potem pa mi je zmanjkalo mlekauser posted image . Sklepam, da bo pri tem podobno (vem, da to ni pravilo), zato ne vem, če bi sploh reskirala, da pride do kakšne okužbeuser posted image . Gre tudi zato (pa recite da sem egoist, če želite), da se mi bodo potem verjetno povesile in nisem z operacijo verjetno nič naredila.

clock-img

25.05.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

Gre tudi zato (pa recite da sem egoist, če želite), da se mi bodo potem verjetno povesile in nisem z operacijo verjetno nič naredila.



Hja, če ne boš probala, ne boš vedela, ne user posted image

clock-img

25.05.2006, 09:46

clock-img

total

pencil-img

4453

Pravijo,da ni ovir pri dojenju in mislim da če sama želiš dojit pol dej zakaj pa ne,ker če bi imela vsadke in če bi imela mleka bi definitivno dojila in do nobene okužbe ne pride.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

25.05.2006, 09:52

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Prsi so se ti že povečale zarad nosečnosti, pa naval mleka boš tud imeli, četudi se odločiš, da ne boš prav nič dojila, tako da bo oblika prsi v končni fazi drugačna, neglede na to ali boš dojila ali ne. Mislim, da se splača poskusiti, pa tudi če samo 6 tednov, do takrat user posted image  že veliko dobi z mlekom. Pa še manj možnosti za mastitis imaš, kot če sploh ne dojiš.

clock-img

25.05.2006, 11:07

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ma joj, ne se sekirat za povešene prsi. Sploh, če so bile prejšnje, naravne bolj "miniaturne", vsadki pa se verjetno ne povesijo, ali pačuser posted image .  Ti bo res kakšna z izkušnjami povedala. In nikar se že zdaj ne odpovej dojenju, ko sploh ne veš kako bo!

clock-img

25.05.2006, 11:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz bi dojila, če bi bila na tvojem mestu. Vsaj poskusi, pa boš videla, user posted image  pa se naj ne bi nič okužil.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.05.2006, 16:17

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Pred časom sem nekje prebrala, da je odvisno od tega, kje se vsadki nahajajo. Če se nahajajo pod mišičnim tkivom, baje večina žensk nima nobenih problemov z dojenjem. Če pa se nahajajo nad mišičnim tkivom, pa baje ovirajo žleze pri "proizvodnji" mleka, tako da je v tem primeru dojenje oteženo.

Infekcije ali mastitis so enako pogoste pri vseh ženskah, tistih z vsadki in tistih brez vsadkov.

Upam, da sem ti kaj pomagala. Lastnih izkušenj namreč nimam. Težko verjamem, da boš na tem forumu našla koga s takšnimi izkušnjami (upam, da se motim). Poskusi poiskati informacije na kakšnih tujih spletnih straneh ali forumih.

clock-img

25.05.2006, 20:11

clock-img

Anonimen

Včeraj slišala,da ni nobenih ovir,ker vsadke vedno(razen šarlatanov)vsadijo pod ali za mlečnimi žlezami,teh se ne dotaknejo in ne prekinejo.
Lahko boš dojila.

clock-img

26.05.2006, 21:35

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kaj pa če pokličeš tja kjer so ti delal vsadke pa mal povprašaš kako je z dojenjem. Tudi jaz bi na tvojem mestu poskusila, sej zgubit nimaš nič.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.05.2006, 22:44

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Definitivno se pogovori s svojim operaterjem.

clock-img

01.06.2006, 16:01

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Anonimna ali se mi lahko prosim na privat javiš, ker bi te zeeeeellloooooo rada nekaj vprašala. Oz. imam kar par vprašanj glede tega posega.

Lp

_____________________________

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

clock-img

01.06.2006, 21:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Definitivno se pogovori s svojim operaterjem.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2006, 09:26

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ja sori URŠKA pri nas v bolnici kirurgu rečemo tudi operater, vsi pa tega ne morete vedeti, me pa veseli, da si se nasmejala.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem