cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ultrazvok

clock-img

06.07.2009, 23:02

clock-img

Anonimen

Imela sem že 2 SS. Sedaj se že več kot pol letu trudiva, da bi zanosila. Odločila sem se, da grem na samoplačniški ultrazvok. Mi lahko katera predlaga kam in koliko je cena. Sem iz LJ.

clock-img

07.07.2009, 09:51

clock-img

tejčit

pencil-img

220

živjo.jaz sem bila za bežigrajskem dvoru cena ultrazvoka je 35eu

clock-img

07.07.2009, 12:23

clock-img

Anonimen

tejči t kje za bežigrajskim dvorom? a imaš mogoce tel st za naročanje?

clock-img

07.07.2009, 13:28

clock-img

tejčit

pencil-img

220

oj za bežigradom tam blizu zdravstvenega doma je ta ambulanta za samoplačnika men so ful fajn
tam vse se da pogovorit z njimi in takoj si na vrsti samo pokličeš.
telefonska je,4364300.
sporoči mi če boš poklicala

clock-img

07.07.2009, 13:30

clock-img

tejčit

pencil-img

220

še naslov ti dam. peričeva ulica 15 bežigrajski dvor

clock-img

08.07.2009, 09:19

clock-img

nati29

pencil-img

349

A si mogoče bila na pregledu za pregrado? Meni so sedaj po eni uspešni nosečnosti in 2 ss odkrili pregrado, moja G tega ni nikoli opazila, dr. Tomaževič pa je takoj opazil. Ker je to kar pogost razlog za ss in tudi ovira zanositev v nekaterih primerih, ti svetujem, da najperj izključiš pregrado. Jaz sem bila prepričana, da je nimam, sedaj pa čakam na operacijo.

clock-img

08.07.2009, 09:35

clock-img

Anonimen

Ja tudi jaz imam eno nosečnost bp in 3 ,eta starega fantka. Potem pa 2 SS. Sem pa bila po vsakem splavu pri svoji ginekologinji, vendar ni ničesar posebnega opazila. Nati29 a si se ti prijavila na samoplačniški ultrazvok k dr Tomaževiču? Kam?

clock-img

08.07.2009, 15:59

clock-img

nati29

pencil-img

349

Jaz imam tudi skoraj 5 let starega fantka, sem imela en ss lani oktobra in letos februarja, tako da moja G tudi ni videla pregrade, ampak je na podlagi 2 ss sumila, da pregrada je. Dobila sem napotnico pri G, vendar pa je dr. Tomaževič kar za čakat, ker je najboljši. Če ne boš dobila napotnice, tudi samoplačniško opravljajo Uz preglede. Drugače pa pokličeš v staro porodnišnico v Ljubljani po 20. avgustu, do takrat imajo dopuste. Številko pa še sporočim, je nimam tukaj v službi.  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem