cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ultiva v šempetru

clock-img

05.05.2009, 16:38

clock-img

manna

pencil-img

2556

Menda se v šempetru lahko dobi ultivo. Zanimajo me izkušnje kakšne, ki je rodila v šempetru z ultivo: ali se moraš za to dogovoriti/plačati  že prej ali lahko kar takrat ko pač prideš rodit? Kaj pa če najprej probaš naravno, potem pa ugotoviš da so bolečine svinjsko hude  - ali lahko potem takrat zaprosiš za ultivo ali je prepozno? Ali je res da je priporočena bolj za drugorodke, ne pa prvorodke in zakaj? Kdo ti jo pa sploh naštima?
Kakršnekoli informacije bom zelo vesela!
LP

clock-img

05.05.2009, 21:28

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Ultiva v šempetru je, nanjo se moraš predhodno naročiti (in opraviti določene razgovore že kak mesec pred p.), je brezplačna. No, moraš pa imeti tudi "srečo", da rodiš tekom dopoldneva, ko so anestezisti prisotni.... ponoč ne bo nben pršu.
Verjetno se da tudi tako, da najprej poskusiš naravno in ti jo potem na tvojo željo nastavijo- sam moraš biti tudi predhodno dogovorjen.
Jaz sem se med porodom informtivno pogovarjala z babico.
Ene jo hvalijo, drugim je pa grozno (baje hudi glavoboli kasneje). ne vem

clock-img

06.05.2009, 08:40

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Zapelji se do Postojne in imaš vse kaj češ 24ur na dan user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem