cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uhajanje urina

clock-img

09.02.2006, 19:55

clock-img

N30

pencil-img

55

Pozdravljene! Približno pred 5 meseci in pol sem rodila. Imela sem zelo težek porod. Po približno 2 urah pritiskanja, so mi porod končali na "vakum". Po porodu so se pojavili hemeroidi, zdaj pa opažam, da ne morem dobro zadržati vode. Čisto sem obupana. Delam "keglove" vaje, ampak ne pomaga dosti. Prosim svetujte kaj naj še naredim. Že vnaprej hvala. Lp

clock-img

09.02.2006, 20:01

clock-img

mml

pencil-img

4156

Vprašanje je koliko Keglovih vaj naredš in kakšne...priporočajo vsaj 100 kratkih-čvrstih stiskov in 5 serij z 10x10 sekundami deržanja vsak dan. Učinek...po kakšnem mesecu redne vadbe.
Sicer pa težave omeni ginekologu,ki naj te napoti k specialistu za te težave, kjer ti bodo naredili urodinamske preiskave in nato ustrezno svetovali.

Sicer pa pridno telovadi

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

09.02.2006, 20:12

clock-img

Anonimen

kupi si fenina valjčke;povprasaj ginekologa
user posted image

clock-img

14.02.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Po napotnico za urologa.Tam bošveč informacij dobila.

clock-img

06.03.2006, 14:00

clock-img

tinaaa

pencil-img

13

Sem imela pri prvem porodu zelo podobno zgodbo... pa isto potem probleme z uhajanjem urina. Sem se nekaj matrala neuspešno s keglovimi vajami, ampak se je potem kar enkrat popravilo samo od sebe... ne vem natanko, recimo da sem se tega zavedla čez leto ali dve.... Traja... ampak se sestaviš nazaj. Mnja, pa sem 3 tedne pred porodom, tko da me spet čaka to veselje user posted image

clock-img

06.03.2006, 22:05

clock-img

milk4

pencil-img

8

Meni se žal ni popravlo samo od sebe. Sem sla k ginekologu in nato na fizioterapijo, kjer so ugotovili, da stiskam napačne mišice. Ni res, da moraš stiskat 100 krat na dan- važna je kvaliteta in ne kvantiteta.

clock-img

10.03.2006, 12:30

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Imam podobno vprašanje....

Sem 2 tedna po porodu. Na wc grem le takrat ko imam že ultra poln mehur, ker prej sploh nimam občutka da me tišči lulat. Med lulanjem skušam zaustaviti curek, pa ga le za kratek čas upočasnim in to je to. Keglove vaje ponavadi delam, medtem ko hranim otroka ali ko gledam TV. Zanima me do kdaj naj bi se občutek za uriniranje popolnoma povrnil, da vem v nasprotnem primeru, če bo to predolgo trajalo, pravočasno poiskati pomoč?

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem