cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uši

clock-img

15.05.2006, 20:35

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ali pri vas še kaj razhajajo uši.Jaz sem dobila danes stranko polno uši je potem klicala in rekla da jih ma sin tudi reva je bila čisto prestrašena jaz pa tudiuser posted image

clock-img

15.05.2006, 22:33

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pri nas na šoli so razsajale že od septembra, pa do pred enim mesecem. Morda so še vedno, le da jaz trenutno za to ne vem. Govorim za Lj. V našem kraju pa zgleda niso, ker niso v šoli nič akcije sprožili.

clock-img

16.05.2006, 07:19

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mi smo jih dobili že drugič v zadnjih 10 mesecih. Enkrat v varstvu, sedaj v vrtcu. Jih pa vzg. še vedno preventivno pregledujejo. Zoprno 

clock-img

16.05.2006, 08:07

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Čudno da se to še ni izkoreninlo jaz samo čakam kdaj jih bom jaz ali sin prinesla domov me je kar groza včasih si mislil revščina pa nesnaga zdaj pa ne veš kaj jih user posted image privlači

clock-img

16.05.2006, 08:35

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

pri nas razsajajo že od septembra. Zdejle je malo zatišja.

HVALA bogu smo se jih za enkrat rešili, čeprav se jim sigurno ne bomo mogl ker jih bosta slej ko prej prinesla domov.

Glede stranke pa verjamem da ej bila vsa prestrašena. Kakoji je revi mogl bit nerodno, pa čeprav to ni nič takega.žžJaz sem slišala da gredo na lepo umite glave še raje.user posted image

clock-img

16.05.2006, 09:29

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Pri nas sigurno vsaj 2x do 3x na šolsko leto pride obvestilo, da so uši. Zaenkrat nasrečo so bile v drugih razredih. V takih primerih sem kar vesela, da imam fanta, ker ima kratke lase in če je že dobiš se je lažje te nadloge rešiti user posted image .

Evo me že vse srbi.. samo da sem prebrala user posted image

clock-img

16.05.2006, 15:27

clock-img

mikina

pencil-img

240

Mi smo jih imeli sicer že dve leti nazaj a smo rabili skoraj 4 mesece, da smo se jih znebili. Jih je najstarejša prinesla iz šole nato sem jih dobila jaz, ko sve  jih komaj odpravile, jih je ponovno prinesla takrat je dobila še mlajša in seveda še jaz. Tako, da smo na koncu iz dogolask vse postale kratkolaske. user posted image   In ni res, da bi imeli samo revni in umazani uši, čeprav se pri njih začne, imajo uši rajši čiste lase. Zato, če sluučajno imajo v vaši skupini oz. razredu uši otroku vsako jutro dajte na lase gel ali pa pošpicajte z lakom, da se uši user posted image ne morejo "prijeti".

clock-img

17.05.2006, 10:23

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

A res da to drži ?.Super da vem hvala bogu da imam jaz vedno dosti gela na laseh, da jih nisem dobila od strankeuser posted image Pa pravijo na barvan las tudi ne grejo, samo ta gospa ima barvan las- samo velik narastek

clock-img

17.05.2006, 15:47

clock-img

mikina

pencil-img

240

Jaz imam tudi pobarvane lase, pa sem kljub temu dobila

clock-img

23.05.2006, 20:25

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Baje,da v našem vaškem vrtcu tudi razsajajo,tako sem slišala od sosede.
Začelo pa se je v šoli.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem