cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uši

clock-img

19.02.2008, 08:39

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Ja, spet imamo uši. Eurax imam na zalogi, sem se odločila,d a kupimo tisit elktrični glavnik. Sem preklicala kar nekAj lekarn. Kamnik nimajo(v obeh), Cerklje tudi ne, V Kr imajo vQlandiji, Mengeš tudi. Ista firma  cena od 20 DO 33 EVROV.
Skratka punčka ima dolge lase, ostali 2 k sreči še en. Spet bomo samo prali in pregledovali ...

clock-img

19.02.2008, 08:46

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Te zelo razumem, mi smo se tudi borili.
Jaz sem oba moja fanta ( in moža ) na kratko postrigla, pa šampon in losion sem uporabljala ( za vse družinske člane ) vsaki 2. dan, vmes pa navaden otroški šampon.
Prekuhala vso posteljnino, oprala vse deke, obleke,...še psa.

Česala sem lase z navadnim, gostim glavnikom po pranju. Če gnid ni veliko, lahko tudi z roko ali pa izrežeš vsak tak las.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

19.02.2008, 10:15

clock-img

brigitaa

pencil-img

335

Težka zadeva, to, da se znebiš uši in gnid, sploh pa še, če imajo otroci daljše lase, samo smo jih vsak drug dan prali z šamponi, gnide pa sem odstranjevala z glavničkom ter z nohti, zato pa nismo strigli lepe laske, ki jih moj sin lepo neguje, sam me ni blo za poslušat kako sem imela monologe o neodgovornih starših
Za lepoto je treba trpeti v zmernih količinahuser posted image

clock-img

20.02.2008, 21:46

clock-img

s.

pencil-img

639

Za preganjanje uši pomaga če v šampon kanete nekaj cca.10 ali več kapljic olja tea tree ali uporabite tea tree šampon.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem