cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tuna?

clock-img

04.10.2005, 10:41

clock-img

NINA74

pencil-img

10

Ali lahko jem sendvič s tuno iz franskoske trgovine? Tako bi ga rada, pa ne vem, če smem.

Noseča 18t.

clock-img

04.10.2005, 11:47

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

itak da lahko jes tuno, le kaksni majonezi se izogibaj...

clock-img

14.10.2005, 08:05

clock-img

simonas

pencil-img

887

Ja zakaj pa ne. Baje ni dobro prevec komplicirat. Ribice pa bi naj bile zdrave sedaj, ko si nosecka tako da navali.

clock-img

14.10.2005, 09:55

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

pred kratkim je bil en clanek na siolovi strani in baje naj ne bi jedle nosecnice tuno ampak jest jo jem saj ribe so za vse ful zdrave in jih je treba jesti najmanj enkrat na teden  user posted image

LP Nannn user posted image

clock-img

14.10.2005, 10:13

clock-img

Anonimen

Tole sem našla na netu:

Znanstveniki so ugotovili, da uživanje rib med nosečnostjo povečuje možnost rojstva večjega dojenčka.

Pred časom so se pojavili dvomi o tem, kako varno je uživanje rib med nosečnostjo, saj naj bi živo srebro, ki se nahaja v mesu nekaterih rib, škodilo živčnemu sistemu otroka.

Vendar sedaj so znanstveniki z Univerze Bristol ugotovili, da uživanje rib zelo pozitivno vpliva na razvoj zarodka. V študiji se je namreč izkazalo, da ženske, ki med nosečnostjo uživajo meso rib, rojevajo večje otroke, kot ženske, ki med nosečnostjo nikoli ne uživajo mesa rib.

Kljub temu pa je avtor študije dr. Imogen Rogers opozoril, da bi se nosečnice ne glede na koristnost, ki ga ima ribje meso na zarodek, morale izogibati uživanja z živim srebrom bogatih rib, kot je na primer morski pes.

Pa tole:
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/

clock-img

14.10.2005, 22:55

clock-img

FRAČAFELA

pencil-img

111

Nina74 jaz sem v prvi nosečnosti 50% od zaužite hrane pojedla le ribuser posted image user posted image
To baje povzroči edinole eno stvar, otroček je fulll velik. Baje da so pa to ugotovili po eni raziskavi, ker so Skandinavci full veliki ljudje, pa ravno rib veliko pojedo!
Aja in moj malček je bil 3 tedne prezgodaj rojen in 50cm dolg in 3300 g težakuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem