cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tummy tub

clock-img

22.07.2004, 09:30

clock-img

blanka-1

pencil-img

1

....zanima me vse o tem " čebričku "...sem pred nakupom le tega...no, ne vem še ali previjalno ali tummy tub...nasvet prosim...

...lepo se imejte in LP

clock-img

22.07.2004, 09:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Blanka- svetujem ti, da kupiš rabljenega- je sicer fantastična zadeva, ampak res ti pa zanj ni treba odšteti 6.000 sit (je vseeno navadna plastična skleda(-: Razen, če jih imaš odveč, seveda(-: V Avstriji je jurja cenejši, ampak ni važno. Jaz sem kupila od prijateljice 1 mesec rabljenega za 3000 sit in trenutno še čaka, da njegov bodoči uporabnik pokuka na svet(-: Pa mislim, da bo čisto v redu.
Je pa previjalna miza bolj pomembna- seveda, če ne boš dojenčka previjala kod drugod npr. na kuhinjski mizi(-:

clock-img

22.07.2004, 10:46

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Če primerjaš ceno navadne plastične bane (3000 SIT) in Tummyja (6000 SIT) je čisto neprimerljivo...ker gre za dve popolnoma različni zadevi... Ki sta že po funkciji - razen da gre pri obeh za pripomoček za kopanje - različni.

Pri nas prodajajo tudi različne imitacije tummyjev, recimo v Infantinu imajo od Bebe Jou čebriček za nižjo ceno (mislim da ga ima Teja. pa bo vedela mogoče, koliko stane).

clock-img

22.07.2004, 10:47

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

Aja še to...Tummy potrebuješ za kopanje...previjalna pa je pač previjalna za previjanje... Ne vem kako to kupiš ali - ali... Nekaj za kopanje otročka itak rabiš ali kako?

clock-img

22.07.2004, 11:20

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Najbrž je mislila: ta mesec bom kupila to, drugi mesec pa to....Hm??

clock-img

22.07.2004, 11:32

clock-img

cebela

pencil-img

4

Pozdravljene!

Zanima me kje se ga da kupiti. V kateri od otroških trgovin?:zmeden::zmeden::zmeden:

lp:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

22.07.2004, 11:53

clock-img

_Arwen_

pencil-img

195

V nobeni izmed trgovin! Vsaj ne tega originalnega! Če ga želiš kupiti, mi piši na privat, ti bom poslala kontakt od podjetja, kjer se ga da kupiti...

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem