cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tučepi ali supetar

clock-img

01.12.2012, 12:39

clock-img

n4t4L1J4

pencil-img

35

za dopust 2013 se odločam med tučepi in supetar in sicer med bluesun hotel (oz. depandansa) neptun ter hn waterman supetrus resort... ima kdo kakšne izkušnje z omenjenima hoteloma (oz. depandanso)? zanima me predvsem: hrana v hotelu, plaža (kakšna je, ali je kaj naravne sence), okolica (zvečer greva s fantom rada na sprehod v mesto) in kakšne so sobe v hotelih (namreč na enih slikah na internetu sem videla, da so depandanse bluesun neptun kar v slabem stanju, kar me malo skrbi)? lepo prosim za pomoč!
lp

SMILE & THE WORLD WILL SMILE WITH YOU

clock-img

01.12.2012, 18:13

clock-img

enisaz

pencil-img

5

Mi smo bili letos na Bolu, Bol/Braču, v hotelu bluesun bonaca (hotel je v zelo slabem stanju, mravlje so povsod, vrata se ne zapirajo, kot bi morala, pohištvo je zelo dotrajano).

clock-img

20.12.2012, 14:08

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jaz sem bila v obeh hotelih, s tem da sem bila v Tučepih v hotelu in ne v depandansi, ker tam nimajo klime. Hotel v Tučepih ni ravno top, je vse bolj staro, ma meni je bilo glavno da je bilo čisto, ker itak v hotelu samo spim. Hrana je bila fenomenalna, bazen čist in s toplo vodo, ležalnikov dovolj. Plaža ima naravno senco, vendar je velika gužva. Sprehod do mesta zvečer, meni katastrofa zaradi gužve, se je komej dalo hodit po promenadi ob morju.

Supetar. Hotel je sestavljan iz večih depandans in vse so obnovljene. Odvisno v kateri depandansi si nastanjen, ampak mi smo imeli jedilnico kar daleč in do morja ene 150m. Hrana je dobra, ma je v Neptunu boljša, pa gužva je pri obrokuh. Plaža je lepa, z veliko sence in ni take gužve. Tudi sprehodi do mesta so bli fajn, centr je pribljižno 1 km od hotela, zvečer lani v juliju ni bilo pretirane gužve.

Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem